fbpx

Cat Caffe Ljubljana: Prva slovenska mačja kavarna

V Ljubljani je svoja vrata odprla prva slovenska mačja kavarna.

V Ljubljani je svoja vrata odprla prva slovenska mačja kavarna Cat Caffe Ljubljana, v kateri obiskovalce med posedanjem v lokalu zabava pet navihanih mačk. Tako lahko ob dobri kavi v prijetni mačji družbi čas preživijo tudi tisti, ki sicer ne morejo imeti domačih ljubljenčkov.

Osnovne Informacije
Naslov
Cat Caffe Ljubljana
Hrenova ulica 19
Ljubljana
Urnik
pon - sob: 9:00 - 21:00
ned: 10:00 - 16:00
Kontakt
0038651381344

Ljubljana je bogatejša za Cat Caffe Ljubljana, prvo slovensko mačjo kavarno, ki je v prvi vrsti namenjena ljubiteljem mačk, ki zaradi takšnih in drugačnih razlogov doma ne morejo imeti domačih ljubljenčkov. V prvi slovenski mačji kavarni lahko obiskovalci poleg odlične postrežbe uživajo tudi v ljubkovanju petih mačjih kosmatink, ki pa imajo v Cat Caffeju glavno besedo. Obiskovalci morajo namreč ob obisku upoštevati mačji bonton in slediti nekaterim osnovnim pravilom: ob vstopu si morajo razkužiti roke, mačk ne smejo hraniti, jih vleči za rep, motiti med spanjem in jih proti njihovi volji jemati v naročje. Cat Caffe zadovolji popolnoma vse mačje življenjske potrebe, saj so mačke stalni prebivalci kavarne. V njej spijo, jejo, se igrajo, družijo z obiskovalci in pred njimi tudi pobegnejo v mačjo oazo miru v obliki velikega oblazinjenega pohištva.

V Ljubljani je svoja vrata odprla prva slovenska mačja kavarna.
V Ljubljani je svoja vrata odprla prva slovenska mačja kavarna.

Zasluge za odprtje prve slovenske mačje kavarne Cat Caffe Ljubljana gredo ljubiteljema živali Robertu Sankoviču in Tini Piskač Sedej, ki sta se za odprtje inovativnega Cat Caffeja navdušila ob obisku tovrstne kavarne na Dunaju. Prijetno izkušnjo sta hotela ponuditi tudi Slovencem, pri tem pa jima je velik izziv predstavljala ureditev prostora, da bi ta zadostoval vsem potrebnim higienskim razmeram. Tako je nastala imenitna kavarna, ki sprejme 25 gostov in je z opremo popolnoma prilagojena mačjim potrebam, ki prosto tekajo po svojem novem domu in gostom polepšajo marsikateri trenutek.

Cat Caffe Ljubljana
Cat Caffe Ljubljana

Dodatne Informacije

Več informacij:
www.facebook.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!