Cat Camp: minimalistični šotor, oblikovan posebej za mačke

Mačke rade preživljajo čas v naravi, hkrati pa se razveselijo tudi crkljanja v vašem domu. Kljub temu pa se verjetno ne bi branile lastnega bivališča, v katerem jih nihče ne bi mogel motiti.

Pri avstralskem zagonskem podjetju želijo mačkam zagotoviti novo najljubše bivališče. Vaši hišni ljubljenčki se bodo v minimalističnem šotoru Cat Camp gotovo počutili izvrstno.

Šotor je zelo lahek, ob tem pa ga je mogoče preprosto sestaviti. Uporabniki ga bodo lahko uporabljali za notranjo in zunanjo rabo. Primeren je za udobno skrivališče za mačke, ki rade raziskujejo okolico.

Vaša mačka bo navdušena nad novim bivališčem.
Vaša mačka bo navdušena nad novim bivališčem.

Ekipa, ki stoji za projektom, je v procesu razvoja izdelka preizkusila kar 20 modelov edinstvenega šotora. Na ta način je ugotovila, katera različica je najbolj pogodu živalim.

Cat Tent vas ne bo prepričal le s praktičnostjo in udobjem, pač pa tudi z odpornostjo na vremenske razmere. Ustvarjalcem je ob pomoči izkušenih inženirjev uspelo oblikovati šotor, ki se bo zoperstavil vsem neprijetnostim.

Dodatne Informacije

Več informacij:
catcamp.co

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Sveča z vonjem po francoskih rogljičkih je najboljša novica tega tedna!