fbpx

Če iščeš pravo ljubezen, so to astrološka znamenja, ki ti ustrezajo

Vsi ljudje smo nagnjeni k temu, da iščemo ljubezen svojega življenja. Vsak upa, da bo našel nekoga, ki bo njegovemu življenju dal smisel. Pri tem pa ima prste vmes tudi astrologija, ki nas lahko usmerja, kako najti pravo ljubezen glede na astrološko znamenje.

Mnogi verjamejo, da ljubezen najde nas, saj je usoda zapisana v zvezdah. Zato so si nekatera astrološka znamenja morda bolj kompatibilna. Preveri, kaj zvezda pravijo za tvoje znamenje!

Kako najti ljubezen glede na astrološko znamenje?

Astrologija pravi, da je sicer najlažje upoštevati, katero znamenje si glede na sonce, vendar to niso popolne informacije. Ključnega pomena je, da upoštevaš, kaj si v ascendentu in seveda, kaj je v ascendentu tvoj/-a izbranec/izbranka. Osnovno astrološko znamenje naj bi določilo tvojo osnovno strukturo delovanja in značilnosti, medtem ko ascendent opiše tvoje notranje čustvovanje in skrite delčke tebe, ki pa pridejo najbolj do izraza v tesnem in intimnem odnosu.

Ascendent opiše tvoje notranje čustvovanje in skrite delčke tebe!
Ascendent opiše tvoje notranje čustvovanje in skrite delčke tebe!

V osnovi naj bi skupaj pasali znaki zraka in ognja (oven, lev in strelec se menda dobro ujamejo s tehtnico, vodnarjem in dvojčkoma), medtem ko naj bi vodni znaki imeli boljše možnosti z zemeljskimi astrološkimi znamenji (rak, škorpijon in ribi se dobro ujamejo s kozorogom, bikom in devico). Vendar pa se z vključitvijo ascendentnih znamenj ta formula nekoliko zaplete (še sreča, sicer bi bili precej omejeni pri izbiri svojih partnerjev). Na primer nekdo, ki je v osnovnem znamenju oven, se čudovito poklopi z osebo, ki je bik v ascendentu. Na koncu imajo vse kombinacije možnost najti ljubezen in povezanost, imajo pa različne močne točke in probleme glede na postavitev zvezd, Lune in sonca v času rojstva obeh partnerjev.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.