Če to stori med poljubom … potem veš, da te neizmerno ljubi!

Nekateri pari se poljubljajo divje, drugi imajo radi nežnost, spet tretji obožujejo aktivne jezičke – vsi ti načini so pravilni in z njimi lahko pokažeš svojemu partnerju, kaj čutiš do njega. A verjetno bi rada vedela tudi, kaj on čuti do tebe?

V naši družbi velja, da moški ne kažejo čustev in je luksuz, če boš doživela, da ti bo neposredno izkazal ljubezen, zato se boš morala spretno “po žensko” zanašati na nekatere druge signale, ki nakazujejo, da te ima resnično zelozelo rad. In način, na katerega te poljublja, je eden od teh!

Iz poljuba lahko razbereš, da mu veliko pomeniš – torej jasen znak, da te ima rad, so njegove dlani, ki počivajo na tvojih licih. Dotikanje obraza je izjemno intimna stvar. Njemu boš s tem, da mu boš dovolila, da se dotika tvojih lic, pokazala, da se mu prepuščaš, zaradi česar bo njegovo srce bilo v hitrejšem ritmu.

KAKO NJEGOV POLJUB ODKRIVA, DA TE IMA RAD?

Za noben poljub ne moreš reči, da je napačen, le različna sporočila nosi. Verjetno te je že poljubil v nos, na čelo ali roko? Kakšen je pomen takšnega poljuba?

POLJUBN NA ROKO/strong>: Če te poljubi na roko, so njegove misli divje in si zgolj predstavlja, kako bo strgal vsa oblačila s tebe. S poljubom na roko ti pokaže, da se zaveda, kako deluje žensko telo in želi to znanje uporabiti.

Poljub na roko
Poljub na roko

POLJUB NA NOS: Prikupen način, da pokaže globljo povezanost s teboj.

Poljub na nos
Poljub na nos

POLJUB NA ČELO: Ko te moški poljubi na čelo, to pomeni, da želi, da se počutiš zaščiteno. Želi te varovati, ker mu je mar zate.

Poljub na čelo
Poljub na čelo

IGRIV POLJUB: Počuti se v tvoji bližini prijetno in je sproščen. Z igrivim poljubom te želi nasmejati. Osrečiti.

Igriv poljub
Igriv poljub

Supertriki za odličen poljub: tega med poljubljanjem ne počni!

Vsi nestrpno čakamo na prvi poljub in ko ga doživimo, ugotovimo, da je najbolj pomembno, kdo je oseba na drugi strani. Kasneje na pomenu pridobijo tudi druge stvari … in teh šestih raje ne počni(ta).

Ne pij preveč.

Alkohol te morda sprosti in pomaga pri morebitni tremi, vendar razmisli, koliko želiš spiti pred poljubljanjem – še posebej, če se bosta s to osebo poljubljala prvič. Alkohol znižuje inhibicijo, ki je v mnogih primerih smiselna, poleg tega lahko v ustih pusti neprijeten priokus.

Študija je pokazala, da majhna količina alkohola pripomore k uživanju pri poljubljanju, vendar so velike količine lahko za poljub usodne.

Šminka je dobrodošla.

Nekatere predstavnice ženskega spola menijo, da se morajo v zameno za poljubljanje odreči močnim šminkam – jasno je, da je preferenc toliko, kot je ljudi na zemlji, vendar je ta študija pokazala, da se mnogi moški radi poljubljajo z ženskami, ki nosijo šminko.

Močna šminka je dobrodošla.
Močna šminka je dobrodošla.

Ne nagni glavo na levo.

Približno ena tretjina parov nagne glavo na desno, ko se poljubljajo. Če se ne želita zaleteti z nosom, je nagib na desno stran varnejša možnost.

Pazi na zadah.

Kar pravi zdrava pamet, so potrdile tudi študije – slab zadah je prvovrstni ubijalec dobrega poljubljanja.

Francosko poljubljanje ima svojo funkcijo!
Francosko poljubljanje ima svojo funkcijo!

Ne imej zaprtih ust.

Ta študija je pokazala, zakaj imajo mnogi moški raje francosko poljubljanje –, vendar seveda ne pomeni, da se moraš poljubljati na način, ki ti ne odgovarja. Poljubljanje je zato, da se zabavaš.

Ni se treba poljubljati.

Če si pod velikim stresom in te poljubljanje ne vleče, se ti ni treba poljubljati. To velja tudi v primeru, ko sta že na petem zmenku in fant (ali dekle) to od tebe pričakuje. Poljubljanje je stvar osebne odločitve!

 

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
5 načinov, kako “očarati” partnerja za celo življenje – tretji nasvet je ključnega pomena!