fbpx

CES 2016: Gemini 2: superge, ki so tudi merilec aktivnosti

Superge Under Armour Gemini 2

Znamka Under Armour je na sejmu CES 2016 predstavila superge Gemini 2, superge, opremljene s senzorji, ki merijo telesno aktivnost. Na prvi pogled se ne razlikujejo od ostalih superg in bi jih zlahka zamenjali za katerekoli športne copate na trgu. A v njihovih podplatih se skrivajo mini senzorji, ki merijo razdaljo, pot in porabljene kalorije, s čimer športne in pametne ure ter pametni telefoni med telesno aktivnostjo postanejo odveč.

Gemini 2 so inteligentne superge, ki poleg osnovne funkcije opravljajo tudi naloge pametnih in športnih ur ter pametnih telefonov. Merijo porabo kalorij, prehojeno razdaljo in pot. Najboljše pri tem je, da vam med tekom s seboj ni treba vlačiti pametnega telefona.


Superge zbirajo podatke petih treningov, te pa lahko na pripadajočo aplikacijo naložite kasneje. Za delovanje vam ni treba storiti ničesar, niti aktivirati čevlja. Le mobilno aplikacijo MapMyRun si morate prenesti, ta pa se s supergami poveže prek brezžične povezave Bluetooth. Prek aplikacije lahko spremljate podatke tudi v resničnem času.

PREBERITE ŠE: CES 2016: futuristične superge, ki jih upravljamo s pametnim telefonom

Življenjska doba superg Gemini 2 je 725 kilometrov, glede vzdržljivosti baterije pa vam ni treba skrbeti, saj pri Under Armour zagotavljajo, da bo preživela življenjsko dobo superg. Na voljo bodo od pomladi 2016.

Dodatne Informacije

Več informacij:
underarmour.com

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.