CES 2017: NanoSkin – nalepka za pametni telefon, ki za 20 odstotkov podaljša delovanje baterije

Nalepka NanoSticker

Verjetno ga ni človek na tem svetu, ki bi bil zadovoljen z zmogljivostjo baterije svojega pametnega telefona. Vsak bi si želel, da bi zdržala nekoliko dlje. Zdaj lahko. Z nalepko NanoSkin, nalepko izdelano iz revolucionarnega grafena, ki obljublja 20 odstotkov daljše delovanje baterija.

NanoSkin je nalepka za telefon iz revolucionarnega grafena, ki zagotavlja daljšo avtonomijo baterije. Njena skrivnost je izboljšanje hlajenja telefona, saj s tem zmanjša porabo energije zaradi pregrevanja baterije. Za grafen, ki je močnejši od jekla in tanjši od dlake, je namreč značilno, da je odličen prevodnik toplote.

PREBERITE ŠE: ZVE: zaščitni ovitek za telefon z vžigalnikom in odpiračem

https://youtu.be/PPtUfxp88aY
Na voljo je v dveh različicah. Kot NanoSticker, ki je ovalne oblike in je univerzalna, ter kot NanoSkin, ki je ukrojena po meri samo določenih telefonov (Samsung Galaxy S7, Huawei Honor 8 in iPhone 5, 6 in 7). Švedsko podjetje napoveduje tudi ovitek NanoCase, ki bo dosegal podoben učinek kot nalepki. Za slednji morate odšteti 13 oz. 20 evrov.

Galerija – nalepke NanoSticker in NanoSkin:

Dodatne Informacije

Več informacij:
nanocase.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Google Maps: izjemno koristna funkcionalnost, ki spreminja zemljevide