fbpx

CEV Beach Volleyball turnir 2017: odbojka na mivki in plaža sredi mesta

CEV Beach Volleyball turnir 2017 tokrat ne bo povabil igralcev in navijačev na plažo, temveč bo plažo pripeljal v sam center Ljubljane. Vroč pesek, poživljajoči ''beati'' in športni duh bodo združili vse ljubitelje poletja, odbojke in dobre družbe. Se vidimo med 20. in 22. julijem 2017 na Kongresnem trgu v Ljubljani.

Pomembne Informacije
Kdaj?
do
Kje?
Kongresni trg, Ljubljana
Dogodek na Facebooku
Vstopnina
Vstop je prost.

V sodelovanju z uspešnim mednarodnim turnirjem Ljubljana Beach Volley Challenge se je razvil nov projekt, turnir v odbojki na mivki. Tekmovanje v odbojki na mivki bo tokrat potekalo malo drugače. Vrhunske odbojkarske ekipe se bodo pomerile kar v središču Ljubljane, kamor bo prav v ta namen pripeljana mivka.

Tekma v odbojki na mivki  bo potekala kar sredi Kongresnega trga
Tekma v odbojki na mivki bo potekala kar sredi Kongresnega trga.

CEV Beach Volleybal turnir 2017 bo potekal med 20. in 22. julijem 2017 na Kongresnem trgu v Ljubljani. Poleg napetih tekem se bodo gledalci lahko zabavali na plaži sredi mesta, kjer bo ob spremstvu energične glasbe in osvežilnih pijač potekal tudi zanimiv zabavni program. Ne zamudite tega svojevrstnega športnega spektakla.

Po tekmi bo sledila zabava
Po tekmi bo sledila zabava.

Dodatne Informacije

Več informacij:
facebook.com

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.