Čili Čar Premium: omaka iz čilijev, pridelanih v Sloveniji

Premium čili omaka Chilli Čar

Omaka Čili Čar Premium iz v Sloveniji pridelanih čilijev je narejena pod okriljem majhnega družinskega podjetja in se ponaša z estetskim pakiranjem in vrhunskim okusom, ki mu ni enakega. Recept za štiri edinstvene premium omake, ki prepričajo še takšnega petičneža, je namreč nastajal dolgi dve leti.

Čili Čar so izdelki iz doma vzgojenih in lokalno pridelanih najboljših sort čilijev z dodatki sadja in mešanice začimb brez kakršnihkoli umetnih aditivov. Ker smo prepričani, da se za vsakim izdelkom ali storitvijo na potrošniškem trgu skriva zanimiva zgodba, smo člane ekipe Čili Čar povprašali o njihovi. Ti pravijo, da zgodba o nastanku slovenskih izdelkov Čili Čar ni nič posebnega. Prepričani so celo, da smo slišali veliko boljših. Zavedajo se, da za vsakim izdelkom stoji zgodba o nastanku ideje, zgodba o realizaciji, zgodba o začetnih napakah, zgodba o potu, žuljih, solzah in smehu. Po nekaj letih se pri nekaterih oblikuje tudi zgodba o uspehu. Slednjih, čeprav se ob poplavah medijskih zgodb morda zdi nasprotno, v resnici ni veliko. Bolj kot z zgodbo in lepim videzom bi nas radi prepričali z res neverjetno čarobnim okusom, ki mu ni enakega. Besede ga ne morejo opisati.

Premium čili omaka Chilli Čar
Premium čili omaka Chilli Čar

PREBERITE ŠE: Čudežno in učinkovito zdravilo za prehlad

Če nam bo všeč in bo našel prostor v naši kuhinji, bo morda tudi njihova zgodba ena tistih zgodb o uspehu. Če ne, pa nam bodo hvaležni že, če ga bomo zgolj preizkusili. Tukaj so namreč le zato, da ponudijo najboljše, kar znajo. Izdelki Čili Čar so na voljo ekskluzivno v trgovini Svilna pot na Trubarjevi ulici 20 v Ljubljani. Narejeni so iz v Sloveniji pridelanih čilijev in brez aditivov pod okriljem majhnega družinskega podjetja. Njihova največja prednost je recept za štiri edinstvene premium omake, ki je nastajal dolgi dve leti.

Dodatne Informacije

Več informacij:
www.romina.si

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Detoks voda: 3 okusni recepti, ki bodo poživili vaše telo