fbpx

City After Work Party: Ni panike za kreativne

V četrtek, 15. decembra, nas Vzajemna in City Magazine vabita na prijetno druženje po službi − City After Work Party, kjer bodo podelili glavno nagrado za zmagovalno kreativo iz akcije Ni panike za kreativne. Na dogodku se bomo lahko družili s kreatorji poslikav avtomobila Opel Corse, ki so oblikovali avto po svoji zamisli, ...

Pomembne Informacije
Kdaj?
Kje?
Restavracija DiVino, Kristalna palača – BTC City, Ljubljana
Organizator
Dogodek na Facebooku
Vstopnina

V četrtek, 15. decembra, nas Vzajemna in City Magazine vabita na prijetno druženje po službi − City After Work Party, kjer bodo podelili glavno nagrado za zmagovalno kreativo iz akcije Ni panike za kreativne. Na dogodku se bomo lahko družili s kreatorji poslikav avtomobila Opel Corse, ki so oblikovali avto po svoji zamisli, in se veselili z zmagovalcem, ki bo za tri mesece odpeljal poslikano Opel Corso v svoji kreativi. Na zabavi ne bodo manjkali niti pijača dobrodošlice ob ledenem točilnem pultu niti slastni prigrizki. Vstop je prost.

Prejšnje
Elena Gibson

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.