fbpx

CityJob 2018: zaposlimo pomočnika urednika

City Magazine iz dneva v dan podira rekorde branosti in obiskanosti ter tako uživa status najbolj branega lifestyle spletnega portala, namenjenega obema spoloma. V svoje vrste vabimo novega sodelavca, ki bo sodeloval v uredniškem timu in ključno vplival na razvoj našega medija.

V svoje vrste vabimo pomočnika urednika!

City Magazine – največji nacionalni brezplačnik za urbano populacijo

City Magazine je največji lifestyle magazin, namenjen obema spoloma. Je brezplačen in v tiskani izdaji doseže izjemno naklado (50.000 izvodov) z distribucijo na več kot 510 odjemnih mestih po vsej Sloveniji. Na spletu je od septembra 2013 prisoten s prenovljenim portalom in je v tem času dosegel vodilni položaj med portali s področja lifestyle tematik, namenjenih obema spoloma. Prav tako se redno uvršča med 25 najbolj obiskanih slovenskih medijev po meritvi MOSS, z dosegom tudi do 135.000 različnih slovenskih uporabnikov spleta, kar je 10 % vse spletne populacije.

Načrti za prihodnost so veliki in gredo v smer odličnosti ter razvoja novih vsebin. Zaradi tega razloga v svoje vrste vabimo pomočnika urednika.

Pričakovanja uredništva

Filozofija uredništva City Magazine je drugačna od filozofij klasičnih založniških hiš. Zato ne pričakujemo klasičnih profilov, temveč profile sodelavcev, ki bodo s svojo energijo, navdušenjem in ljubeznijo do ustvarjanja gradili in soustvarjali blagovno znamko City Magazine, navduševali spletne množice in tudi množice bralcev naših tiskanih izdaj. Sodelovanja ne pogojujemo z izobrazbo; v ospredje postavljamo željo posameznika za delo na določenem področju, ki ga zanima.

Pričakovana znanja za delo v uredništvu na delovnem mestu pomočnik urednika:

  • Odlično in brezhibno poznavanje slovenskega jezika, ki bo na razgovoru preverjeno s testom.
  • Odlično poznavanje medija City Magazine in njegovega stila, namena, rubrik itd. Na razgovoru pričakujemo, da medij dobro poznate in znate tudi sami razvijati inovativne teme.
  • CMS: poznavanja dela s CMS-sistemi ni pogoj, je pa zaželeno zaradi vnosa člankov na spletno stran (WordPress).
  • Delo v oblaku – Google Drive, urejevalnik besedil Google Dokumenti, razpredelnice, delo z rešitvami v oblaku in aplikacijami.
  • Delo s fotografijami: urejanje in popravki, oblikovanje, obrezovanje fotografij (Photoshop, druge rešitve).
  • Ideje, marljivost, natančnost, inovativnost ter progresivnost.
  • Dobro poznavanje družbenih omrežji in administracije družbenih spletnih kanalov (Instagram, Facebook, Twitter).
  • Vozniško dovoljenje.
  • Zaželene izkušnje na področju novinarstva ali urednikovanja – 2 leti.

Način dela: Sedež podjetja Reformabit, d. o. o., Šmartinska cesta 106, 1000 Ljubljana.
Oblika dela: Možna redna zaposlitev s poskusno dobo oziroma po želji druga oblika.

Kako oddam prijavo?

Prijavo s svojim CV-jem in izkušnjami posreduj na job@citymagazine.si. Hkrati prosimo, da posreduješ čim večji nabor svojih dosedanjih pisnih izdelkov oziroma objavljenih člankov (za presojo tvojega dela in umeščanja v izbor).

Prijave zbiramo do 20. 2. 2018 na e-naslov:
job@citymagazine.si

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!