beautiful-daylight-enjoyment-777155
V zraku · tehnologija · aplikacije - app · V zraku · tehnologija

Ali se s težavo osredotočite na delo, ki ga morate opraviti? Za vas imamo odlično rešitev. S pomočjo nekaterih mobilnih aplikacij vam bo v najkrajšem možnem času uspelo izpolniti svoje zadolžitve.

Katere aplikacije za pametni telefon bodo pripomogle k zvišanju produkivnosti?

Todoist

Upravitelj opravil Todoist bo poskrbel, da nikoli ne boste pozabili na stvari, ki jih morate postoriti. Vaše življenjske obveznosti razvrsti v tri mape: ‘nabiralnik’, ‘danes’ in ‘naslednjih sedem dni’.

Aplikacija je na voljo za iOS in Android.

Evernote

Različne zapiske in to-do sezname lahko ustvarite tudi v aplikaciji Evernote, ki hkrati omogoča prenos podatkov na druge naprave in sodelovanje z drugimi ljudmi.

Aplikacija je na voljo za iOS in Android.

Duet

Ali ste se že ustrašili, da bomo govorili le o aplikacijah s seznami dnevnih opravil? Temu seveda ne bo tako. Z Duetovo pomočjo lahko iPad preobrazite v pomožni zaslon vašega prenosnika.

Aplikacija je na voljo za iOS.

Slack

Slack bo poskrbel za neprestano komunikacijo med vami in vašimi sodelavci. Vse pomembne informacije bodo prikazane v obliki obvestil.

Aplikacija je na voljo za iOS in Android.

Blinkist

Ta aplikacija je kot nalašč za knjižne molje. Uporabnikom namreč ponuja več kot 2000 neleposlovnih knjig v skrajšani obliki.

Aplikacija je na voljo za iOS in Android.

Otter

Otter pomaga zvišati vašo raven produktivnosti s poslušanjem predavanj, intervjujev, govorov … Uporabnikom prav tako omogoča shranjevanje zapiskov.

Aplikacija je na voljo za iOS in Android.

Any.Do

Prek te aplikacije je mogoče v koledar vnesti različne opravke. Any.Do vam bo nato vsak dan zaupal, kaj je treba storiti.

Aplikacija je na voljo za iOS in Android.

Tide

Ali ste že slišali za tehniko Pomodoro? Sistem, ki pozitivno vpliva na vaše možgane, temelji na kombinaciji 25-minutnega dela in 5-minutnega predaha.

Aplikacija je na voljo za iOS in Android.

Fabulous

Aplikacija je primerna za tiste ljudi, ki pogosto pozabijo na zadane cilje. Fabulous vas bo opomnil, ko bo treba popiti kozarec vode ali opraviti telesno vadbo.

Aplikacija je na voljo za iOS in Android.

Forest

Aplikacija Forest vam pomaga pri tem, da telefon za nekaj časa odložite iz rok. Če vam bo uspelo v določenem časovnem obdobju pozabiti na napravo, boste lahko v svoj digitalni gozd posadili novo drevo.

Aplikacija je na voljo za iOS in Android.


oliver-sjostrom-585649-unsplash 7 aplikacij, ki jih potrebuješ, če želiš biti popotniški bloger in influencer ashley-schulze-765488-unsplash Najboljše aplikacije za zmenke, ki so narejene za različne tipe žensk neonbrand-357940-unsplash 5 aplikacij, s katerimi lahko na svojem telefonu skrijete fotografije Ustvarite videz starinske fotografije iz 90. let s temi tremi kul aplikacijami Ustvarite videz starinske fotografije iz 90. let s temi tremi kul aplikacijami · · · ·