davids-kokainis-1CAVVbhIfog-unsplash
V zraku · odnosi

Ljubezen je nerazložljiva. Ne veš, zakaj se zgodi, kako se zgodi, in ne moreš nikogar naučiti, kako jo najti ali jo živeti. Ste vedeli, da obstaja kar nekaj resnic o ljubezni? Če verjamete ali ne, držijo. Preverite sami.

Resnica je, da vas lahko nekdo neskončno ljubi, ampak vas lahko kljub temu še vedno rani. Ljubezen ni čarovnija, ki vas varuje pred zlom.

Resnica je, da ljubezen ni vedno obojestranska, povzroča bolečino.

Resnica je, da ljubezen ni fizikalna enačba. Ni zakona o ohranjanju ljubezni. Ljubezen nastane in je lahko uničena.

Resnica je, da je ljubezen divja, nevarna in včasih tudi uničujoča. Ljubiti nekoga je, kakor da bi stali na robu pečine sredi orkana: ko valovi udarjajo ob pečino, so grozljivo lepi, a vas lahko vsak čas potegnejo s seboj.

Resnica je, da je ljubezen spolzka in rani.

Resnica je, da je ljubezen tako zapletena in napolnjena z obžalovanjem, da ju je skoraj nemogoče ločiti. Obžalujete besede, ki ste jih izrekli, ker niste vedeli, da bodo učinkovale tako slabo. Obžalujete, da ste bili ranljivi. Obžalujete vse možnosti, ki ste jih dali. Obžalujete čas, ko sta se prepirala. Nesporazume. Obžalujete začetek, ker je vodil do konca. Želite si, da ne bi obžalovali, ampak obžalujete, ker ste ljubili.

Resnica je, da marsikdo ljubezen zamenja za navado.

Resnica je, da ljubezen ni zdravilo. Lahko imate vso ljubezen na svetu, a boste v sebi še vedno zlomljeni.

Resnica je, da je ljubezen spoštovanje tistega, ki ga želite imeti ob sebi.

Resnica je, da o njej govorite, kakor da si jo zaslužite. Ampak to ni res. Ljudje si zaslužijo spoštovanje, osnovne življenjske potrebščine – vodo, hrano, varnost, ne pa ljubezni.

Resnica je, da je ljubezen tako nora in lepa, da bi vse, kar ste naredili, čeprav je bilo neumno, naredili znova in znova.


milan-popovic-FHvpa4-Fpu8-unsplash (2) ZATO boš ostala sama: s tem boš stoodstotno odgnala partnerja! robert-piosik-m2q0VvAwLFA-unsplash Razmerje z žensko s toplim srcem, ki preveč razmišlja, bo težko, a vredno vsake sekunde! shutterstock_101311558 Samo ena je prva ljubezen: 10+ zlatih stvari, ki te jih je naučila jeremy-banks-Z9q18W0cZBs-unsplash 19 “dolgočasnih” trenutkov v razmerjih, ki pa pravzaprav kažejo, da je vajina ljubezen še vedno močna!