Ilustracije, ki jih bodo zares razumele samo mame in nosečnice
V zraku · buzz buzz

To lahko zares razumejo le nosečke in mame!

Nosečnost je razburljiv čas, ki ima svoje posebnosti – v vsakdan ženske prinaša občutne spremembe. Življenje postane drugačno. Lepše, a tudi težavnejše – nekaj, kar se je še včeraj zdelo mala malica, je danes projekt.

Spremeni se ne le telo, temveč tudi mišljenje. Z nosečnostjo marsikatera ženska na novo osmisli življenje, zato ni nenavadno, da ima katerakoli ženska, ki je bila kdaj noseča ali je noseča ta hip, na zalogi anekdote in štorije, ki so vezane za nosečnost.

Obdobje devetih mesecev morda ni najlažje, sploh če se morate poleg vsega ukvarjati tudi z neznanci, ki želijo potipati vaš trebuh, a ko enkrat v roke primete mali zaklad, ki ste ga toliko časa skrbno nosile pod srcem, so vse težave v hipu pozabljene.

Nosečnost je blagoslov!

Galerija: Prikupne ilustracije

Ilustracije, ki jih razumejo le nosečnice in mame.Odpri galerijo
Zombi apokalipsa Brata nič hudega slutečo sestro prepričata, da se dogaja apokalipsa zombijev Kolesa narisana po spominu prelita v koncept Velocipedia: kolesa, narisana po spominu, so vse prej kot kolesa, ki jih poznamo Čudaški naslovi knjig Družbeni eksperiment: lažne naslovnice knjig z bizarnimi naslovi Podiranje živih jogi domin Jogi domine: Guinnessov rekord v podiranju živih domin iz vzmetnic