milos-tonchevski-304527
V zraku · buzz buzz

Čarovnice so bile vedno prikazane kot grozljiva bitja, ki so bila skozi različna stoletja obsojena na nespoštovanje in krutost. Nihče pa nikoli ni opazil, da čarovnija prihaja tako v dobrih kot slabih oblikah. Čarovnice so po navadi izjemne ženske z globokimi intuitivnimi sposobnostmi in sposobnostmi zdravljenja duše. Tukaj je 12 znakov, da si tudi ti dobra čarovnica z močjo ljubezni.

12 znakov, da si čarovnica:

Ali čutiš, ko je nekdo drug v bolečini?

Čarovnice so zelo intuitivne in so v stiku s čustvi. Imajo to prirojeno sposobnost, da razumejo, da je nekdo v bolečini. Njihova prva naloga je, da jim pomagajo. Če pogosto menite, da občutite bolečino drugih, imaš morda čarovnici podobne lastnosti.

Ali so ti všeč živali in ti njim?

Imaš hišne ljubljenčke ali pa imaš rada živali? In ti živali vračajo ljubezen? Čarovnice so po svoji naravni v intimne odnosu z naravo, živali pa so ene od srcu najbližjih bitij.

Si močna v težavnih časih ali se preprosto sesuješ?

Ko se znajdeš v težavah ali v res težkem položaju, imaš vero vase in boriš ali se predaš? Čarovnice so namreč močna bitja, ki se borijo z dostojanstvom in milino.

Ali ti pomoč drugim polepša dan?

Ko pomagaš nekomu, ki je v stiski, ti to pogreje srce, nariše nasmeh na obraz ali vedno iščeš načine, kako ti bo ta oseba lahko vrnila uslugo? Nesebičnost je ena od najmočnejših lastnosti, ki jih ima čarovnica, prav tako človeška toplina.

Se znaš postaviti v kožo drugega in razumeti njegove poglede?

Si empatična? Ali se znaš postaviti v položaj nekoga drugega in ga razumeti? Ali druge sodiš ali jih poslušaš? Če druge razumeš in sprejemaš, potem imaš duh čarovnice.

Kako pogosto pridejo drugi do tebe in s teboj delijo svoje občutke?

Kako pogosto se ti zgodi, da drugi s teboj delijo svoje občutke in skrbi? Ali se ti velikokrat zgodi, da ljudje pridejo k tebi, ko so izgubljeni in v bolečini? Čarovnice imajo sposobnost, da pritegnejo zlomljena srca in jih ozdravijo.

Ali meniš, da si dober vodja in svetovalec?

Si dobra svetovalka? Pogosto svetuješ ljudem v težkih trenutkih in se potrudiš, da se počutijo varno in zdravo? Čarovnice so polne pametnih in dobrih nasvetov.

Ali se pogosto počutiš zelo ranljivo in čustveno?

Se pogosto znajdeš s cmokom v grlu in si čustvena? Se ti zdi, da je tvoje srce večkrat zlomljeno? Čarovnice so lahko močne, a so tudi zelo občutljive in čustvene.

Raje poveš grobo resnico kot pocukrano laž?

Čarovnica nikoli ne laže. Naj bo groba ali prijazna – vedno govori resnico. Če si torej oseba, ki bi raje nekoga prizadela z resnico kot pa lagala, potem imaš veliko možnost, da si čarovnica.

Ali te privlačita narava in samota?

Čarovnice zelo privlači narava. Njihove duše so popotniki, mir pa najdejo prav v naročju narave.

Si tiho, ko si najbolj prizadeta?

Čarovnice so znane tudi po svoji skrivnostni naravi. Morda naokoli res širijo veselje in radost, a ko gre za njih, so skrivnostne. Če so zares prizadete, obnemijo in so tiho.

Po navadi najprej poskrbiš za druge, šele potem pa zase?

Čarovnice so nesebične in nikakor niso zlobne. So po navadi tiste, ki druge postavijo na prvo mesto, sebe pa v ozadje. Če to počneš tudi ti, je velika možnost, da si ljubka čarovnica.


THOMAS CROWN AFFAIR, THE (1968) 8 navad, s katerimi so milijonarji prenehali in tako povečali produktivnost jonathan-borba-RWgE9_lKj_Y-unsplash (1) 12 znakov, da si pripravljena, da postaneš MAMA! dino-reichmuth-85708 12 stvari, ki jih uspešni ljudje počnejo za vikend Kaj vidite? Prva žival, ki jo vidite na tej ilustraciji, opredeljuje vašo osebnost · · ·