13 kvadratnih metrov veliko stanovanje
Utrip mesta · arhitektura

Poljskemu oblikovalcu Szymonu Hanczarju je uspelo nemogoče – 13 kvadratnih veliko stanovanje je preobrazil v presenetljivo funkcionalen dom, v katerem najdemo vse, kar potrebujemo za vsakodnevno življenje.

Oblikovanje ne pozna meja. Vsaj v primeru miniaturnega, 13 kvadratnih metrov velikega stanovanja, ki ga je poljski oblikovalec Szymon Hanczar spremenil v funkcionalen dom, je temu tako. Miniaturno stanovanje, ki nudi vse, kar na dnevni bazi potrebujemo, je izredno funkcionalno in estetsko privlačno. Sodobno opremljeno stanovanje, v katerem najdemo dvignjeno spalnico, majhno kopalnico, še manjšo kuhinjo, mizo, poličko za kolo, mini pralni stroj, omaro in celo visečo mrežo, je kot nalašč za vse, ki se jim ne ljubi pospravljati in imajo kljub majhnosti prostora radi funkcionalno urejen in udoben prostor.

PREBERITE ŠE: Hiša “Kame”: Ko v japonskem domu zavlada geometrija

13 kvadratnih metrov veliko stanovanjeOdpri galerijo
Plavajoče vile Seascape Seascape plavajoče vile za življenje na morju v stilu Multifunkcionalna lesena koča Multifunkcionalna lesena koča na obali Norveške Trans-actions ali ko se srečata surrealizem in narava Trans-actions – surrealistična arhitektura v osrčju narave Nebotičnik s silhueto Beyoncé Kako bo izgledal nebotičnik s silhueto Beyoncé? ·