PicMonkey Collage
V zraku · buzz buzz · Utrip mesta · destinacija

Včasih, ko se vrnemo domov iz našega velikega potovanja dobimo občutek, da bi ta izlet morali obeležiti z nečim bolj pomembnim kot je le album na Facebooku. Včasih se zdi, da nas je izlet tako globoko preoblikoval v to kar smo sedaj, da se nam zdi popolnoma smiselno, da si naše potovanje zapišemo v kožo. Ker se je začel čas nepozabnih potovanj, smo pripravili izbor 15 prelepih tatujev za vsakega popotnika.

Če smo imeli srečo, smo se verjetno že vsi znašli v trenutku, ko smo prispeli na kraj naše skrbno načrtovane velike pustolovščine, pa naj bo ta le v sosednji državi ali na tisoče kilometrov stran, ko smo istočasno začutili adrenalin in občutek popolne blaženosti. To so trenutki in zgodbe, katerih spomin si želijo številni popotniki še posebej ovekovečiti s kakšnim posebnim tatujem. Zato si v galeriji lahko ogledamo 15 prelepih tatujev za vsakega popotnika.

Odpri galerijo
Začudeni obrazi živali Posrečene fotografije začudenih živali “I Have This Thing with Floors” Instagram profil, ki nas navduši nad tlemi Miniaturne škatlice, ki nas potolažijo Mini škatlice za vžigalice, ki nas spravijo v dobro voljo Otroci rock zvezd, ki so na las podobni svojim staršem Otroci rock zvezdnikov, ki so čiste kopije svojih staršev · ·