15+ zapeljivih frizur, ki te bodo prepričale, da poskusiš s frufrujem.
Utrip mesta · moda

Zavesast frufru (‘curtain fringe’) – zagotovo gre za nenavadno poimenovanje, a v 60 letih prejšnjega stoletja je to bila najbolj priljubljena pričeska. Nosile so jo vse ženske, ki so dobile navdih pri vintage dami Brigitte Bardot. S polnimi ustnicami, izrazitimi očmi in bujnimi lasmi je predstavljala ideal, ki ga tudi v naši dobi želi doseči marsikatera ženska. Ta retro pričeska je doživela oživitev.

90 leta so prinesla prvo veliko vrnitev retro frizure zavesastega frufruja – lasje takrat niso bili popolni, če niste imeli na sprednji strani glave pramene las različne dolžine. Verjetno se spomnite Kate Moss in njenih zapeljivih oči, ki so kukale izpod frufruja. Prameni las so tako postriženi na različne dolžine, s katerimi se lahko igrate in ustvarite številne različice te frizure.

Namesto, da ustvarite klasičen frufru, ki vas obsodi le na eno pričesko, je morda bolj smotrno, če vaše lase krasi zavesast frufru, ki vam nudi neomejene možnosti za urejanje vaših las.

Če ste še zmeraj skeptični glede tega velikega koraka, si oglejte fotografije dam, ki vas bodo morda s svojimi ‘zavesami’ popolnoma prepričale.

b4cdcd20-b56b-497c-bc17-b141d571827b-french-hair Si želiš frufru, pa se nočeš postriči? Tu je trik. brugier-on-coiffure-pinterest-mom-hair-cuts-rhpinterestcom-pin-Lob-Haircut-With-Layers-by-marina-brugier-on-coiffure-pinterest-mom-hair-cuts-rhpinterestcom Modne ženske frizure, ki vas bodo pomladile 3A_BG-153_BK Hude potovalne torbe za fotoaparate Air Jordan V Fresh Prince Air Jordan V Fresh Prince: legendarni televizijski lik dobil superge · · · · · ·