kraljeve poročne obleke
Utrip mesta · moda · ženska moda

Danes je dan, ko bosta usodni da dahnila princ Harry in ameriška igralka Meghan Markle. Vsi že prav nestrpno čakamo, kakšno poročno obleko bo imela nova članica britanske kraljeve družine. Do tistega čarobnega trenutka pa si poglejmo, katerih je 20 najboljših kraljevskih poročnih oblek vseh časov.

Če ste brezupni romantik z ljubeznijo do čarobne pravljice in z okusom za modo, potem ste prav gotovo navdušeni nad kraljevo poroko, po kateri bo ameriška igralka Meghan Markle (“ena izmed nas”), dobila kraljevski naziv. Vse oči bodo uprte v nevesto in lahko smo prepričani, da bo ta nadaljevala tradicijo nepozabnih poročnih oblek.
Kraljica Viktorija je bila tista, ki je uvedla tradicijo bele poročne obleke in tiste, ki jih nosijo članice kraljeve družine, morajo vsekakor pustit vtis. O njih se preprosto mora govoriti. V galeriji vam predstavljamo 20 najboljših kraljevskih poročnih oblek, ki vas bodo nedvomno začarale in morda služile tudi kot navdih.

Galerija – 20 najboljših kraljevskih poročnih oblek vseh časov

Kraljica Letizia, 2004Odpri galerijo
tejajeglichdesign belt bags Tejajeglichdesign Belt Bags: modni trend, ki se širi kot požar jernej-graj-620022-unsplash Najboljše enodelne kopalke glede na tvojo postavo beach waves Kako narediti “beach waves” ali neurejene valovite lase s plaže doma? untitled-12 Savage x Fenty: spodnje perilo, ki ga je oblikovala Rihanna · · · · ·