Sensilab
Utrip mesta · zdravje & lepota

Slovensko podjetje Sensilab je v sodelovanju s Klemnom Bunderla uspešno sklenilo projekt 30-dnevnega skupinskega razstrupljanja s programom 30 DAYS Liver Detox. 30 DAYS Liver Detox po besedah izdelovalca zagotavljal 24-urno intenzivno razstrupljanje jeter s pomočjo naravnih izvlečkov in jetra razščistil v zgolj 30 dneh.

Sensilab pravi, da je 30 DAYS Liver Detox edini izdelek v Sloveniji, ki zagotavlja 24-urno intenzivno razstrupljanje jeter s pomočjo naravnih izvlečkov v samo 30 dneh. Združuje tri naravna prehranska dopolnila, ki vsebujejo naravne rastlinske izvlečke pegastega badlja, artičoke, kurkume, kebulskega mirobalanovca, rožmarina, cikorije in črnega popra. Ti skupaj poskrbijo za temeljito razstrupljanje jeter. Poleg prehranskih dopolnil program vsebuje tudi 30-dnevni priročnik z nasveti in recepti ter praktično škatlico za shranjevanje in odmerjanje kapsul.

Velika prednost programa 30 DAYS Liver Detox je tudi stalna podpora Sensilab svetovalcev med razstrupljanjem. ”Skupaj je lažje, ker smo drug drugemu v oporo. Zato smo vsak teden vsem sodelujočim poslali predlog jedilnika z recepti in odgovore na pogosta vprašanja o razstrupljanju. Za tiste, ki so potrebovali še nekaj dodatne podpore, pa smo odprli tudi FB-skupino 30-dnevno razstrupljanje”, so dejali pri Sensilabu. ”Ko se razstrupljate, delate zase. In ko boste preživeli razstrupljanje, ne boste samo telesno bolj fit, ampak boste predvsem ponosni nase, ker boste videli, česa ste sposobni,” pa je dejal Klemen Bunderla.

PREBERITE ŠE: Hujšanje s tekom – kako s tekom izgubiti kilograme

Če želite očistiti svoje telo, se lahko pridružite 30-dnevnemu skupinskemu razstrupljanju tudi vi. To storite na sensilab.si.


Lolita - temnopolta Barbie Lolita – temnopolta Barbika Vzglavnik Somnox Somnox – vzglavnik, ki diha kot človek in vas zaziba v spanec pg-12-bridget-jones 5 jutranjih navad, ki nam preprečujejo, da bi shujšali Ličenje s kondomom Ličila si je nanesla s kondomom – pri tem jo boš posnemala tudi ti! ·