Nano S 360-stopinjska iPhone kamera.
V zraku · tehnologija · gadgeti

Ste se že spraševali, kaj manjka vašemu iPhonu, da bi bil zares vreden občudovanja? Mislimo, da smo našli odgovor. Z Nano S 360-stopinjsko iPhone kamero bo vaš telefon sposoben prikazovati virtualno resničnost.

360-stopinjska iPhone kamera Nano S, ki jo je izdelalo podjetje Insta360, se poveže z vašim telefonom prek t. i. “lightning” priključka. Omogoča vam snemanje videoposnetkov v 360-stopinjskem vidnem polju in  ločljivosti 4K.

Naprava je sposobna ustvarjanja fotografij v ločljivosti 20 MP. V 360-stopinjskem načinu se boste lahko posneli tudi ob pogovoru v živo s svojimi prijatelji.

Kamera je izdelana iz zlitine aluminija in cinka, tako da je odporna na lažje padce. Združljiva je z vsemi Applovimi modeli od iPhona 6 naprej.

Na voljo vam je prek spletne trgovine Insta360 in prek Amazona

Galerija – Nano S 360-stopinjska iPhone kamera

Nano S 360-stopinjska iPhone kamera.Odpri galerijo

Ploota Ploota: najmanjši rešilni jopič na svetu maxresdefault (1) Panasonic Lumix GX9 omogoča fotografiranje in snemanje v 4K 1000-500-citymagazine-cover copy FUJIFILM X-H1: edinstveni fotoaparat iz serije X maxresdefault (2) Samsung Notebook 9 Pen briše mejo med računalnikom in telefonom · · · · ·