4 barve
Utrip mesta · moda · ženska moda

Po besedah predstavnice barvne inštitucije Pantone se lahko nekatere barve odlično podajo prav vsaki ženski – ne glede na njihovo polt ali barvo las. “Nekateri odtenki delujejo laskavo na vseh tipih polti in las, saj poskrbijo za odlično uravnoteženost vročih in hladnih tonov,” je dejala Leatrice Eiseman. To so torej 4 barve, ki se dobro podajo prav vsaki ženski.

4 barve, ki se dobro podajo prav vsaki ženski:

Pudrasto roza

Ne samo, da deluje laskavo na vsakem tipu kože, ta specifičen odtenek roza barve je naravno rdečilo za lica.

Pudrasto rozaOdpri galerijo

Barva jajčevca

“Barva jajčevca je resnično vsestranski odtenek,” pravi Leatrice in poudarja, da lahko ta odtenek z lahkoto zamenja kose v klasičnih, nevtralnih tonih. Barva v modne kombinacije prinaša živahnost brez strahu, da bomo s tem prestopili v kakšne modne skrajnosti.

Barva jajčevcaOdpri galerijo

Rdeča

Veliko pove tudi ta znan izjava oblikovalca Billa Blassa, ki je nekoč dejal: “Če si v dilemi, obleči rdečo.” Ne samo, da rdeča vleče poglede, vsaki ženski da tudi želeno prednost. Ta klasična barva dopolnjuje vsak ten kože in je hkrati odlično videti na fotografijah.

RdečaOdpri galerijo

Barva teal (temno turkizna)

Temna turkizna barva, bolj znana kot teal, daje koži zdrav videz. Je veliko bolj prilagodljiva kot turkizna, ki se jo po navadi nosi v toplejših mesecih. Je drzna, odlično pa je vidite v kombinaciji s črno, rjavo in drugimi nevtralnimi barvami.

Barva teal (temno turkizna)Odpri galerijo
pentlja Ženska moda 2018: pentlje so “it” modni kos pomladi 2018 LEZÉ the Label: zadnji par hlač, ki jih boste kadarkoli kupile. LEZÉ the Label: zadnji par hlač, ki jih boste kadarkoli kupile ženske frizure 2018 1 Ženske frizure 2018: 5 top frizur, ki bodo vladale letu 2018 1000-500-citymagazine-cover Božična darila za ženske, ki ljubijo zapeljivo spodnje perilo · ·