fbpx

4 barve, ki se dobro podajo prav vsaki ženski

Po besedah predstavnice barvne inštitucije Pantone se lahko nekatere barve odlično podajo prav vsaki ženski – ne glede na njihovo polt ali barvo las. “Nekateri odtenki delujejo laskavo na vseh tipih polti in las, saj poskrbijo za odlično uravnoteženost vročih in hladnih tonov,” je dejala Leatrice Eiseman. To so torej 4 barve, ki se dobro podajo prav vsaki ženski.

4 barve, ki se dobro podajo prav vsaki ženski:

Pudrasto roza

Ne samo, da deluje laskavo na vsakem tipu kože, ta specifičen odtenek roza barve je naravno rdečilo za lica.

Barva jajčevca

“Barva jajčevca je resnično vsestranski odtenek,” pravi Leatrice in poudarja, da lahko ta odtenek z lahkoto zamenja kose v klasičnih, nevtralnih tonih. Barva v modne kombinacije prinaša živahnost brez strahu, da bomo s tem prestopili v kakšne modne skrajnosti.

Rdeča

Veliko pove tudi ta znan izjava oblikovalca Billa Blassa, ki je nekoč dejal: “Če si v dilemi, obleči rdečo.” Ne samo, da rdeča vleče poglede, vsaki ženski da tudi želeno prednost. Ta klasična barva dopolnjuje vsak ten kože in je hkrati odlično videti na fotografijah.

Barva teal (temno turkizna)

Temna turkizna barva, bolj znana kot teal, daje koži zdrav videz. Je veliko bolj prilagodljiva kot turkizna, ki se jo po navadi nosi v toplejših mesecih. Je drzna, odlično pa je vidite v kombinaciji s črno, rjavo in drugimi nevtralnimi barvami.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!