26863552_1686105974765488_457934382376681472_n
V zraku · buzz buzz

Fotografije idealnih življenj, postavnih deklet in še bolj zapeljivih moških, okusne hrane in prestižnih kosov so se na Instagramu tako rekoč razpasle. S temi ustvarjalnimi, osupljivimi Instagram računi boste to monotonijo na vašem feedu razbili in vnesli svež zrak.

V kopici istih računov je težko najti tiste, ki vas bodo nasmejali, osupnili, vam dali misliti ali celo spodbudili k ustvarjalnosti. Da na svojem feedu ne boste vsak dan gledali istih vsebin, so tukaj vizualno osupljivi računi, ki vas bodo pustili brez besed.

@arytron

View this post on Instagram

metaphorical imagery

A post shared by @ arytron on

Če ste že na tisti točki, ko razmišljate, kako pijete koktajle in se sproščate na sončnih peščenih plažah, je to račun, ob katerem boste še težje dočakali zasluženi oddih. Minimalistične, v roza barvo ovite fotografije 28-letnega Arytona, posnete na Havajih, idilično ujamejo občutek poletja, žarečega sonca in valov, kot da bi tam bili.

@Nguan

Na tem računu boste našli fotografije, na katerih pastelne barve zasijejo tako močno kot nikjer drugje. Na fotografijah, ki dokumentirajo samoto vsakdanjega življenja v mestu, singapurski fotograf hektično mestno življenje ujame v pastelnih barvah. Tisto, kar njegove fotografije naredi drugačne, je to, da fotografira v zadnjih urah dnevne svetlobe. Rezultat te metode? Pred vašimi očmi je.

@tal_peleg

Vizažistka in umetnica Tal Peleq s to tehniko nanašanja senčil na veke ličenje postavi v novo dimenzijo. La La Land na vekah, Elza, Zvezdna noč in še in še, morda najdete tudi svojo najljubšo temo, upodobljeno na njenih vekah.

@rachelryle

Videi na tem računu bodo zagotovo dobili vašo pozornost – Rachel Ryle je animatorka, ilustratorka in pripovedovalka, ki ustvarja minimalistične, luštne in ustvarjalne upočasnjene posnetke, na katerih skozi risbe pripoveduje (neme) zgodbe.

duri-from-mocup-219269-unsplash Zakaj je tvoj nos na selfijih vedno večji, kot je v resnici? hean-prinsloo-Dq5VzPCeXXE-unsplash To so najboljši in najslabši ljubimci na svetu giphyy 10 računov na Twittterju, ki jih moraš spremljati, če želiš biti produktivnejši Tako prepoznaš moškega, ki bo tvoje življenje spremenil v nočno moro Tako prepoznaš moškega, ki bo tvoje življenje spremenil v nočno moro · · ·