neonbrand-357940-unsplash
V zraku · tehnologija · aplikacije - app

Ali spadate med ljudi, ki na svojem telefonu skrivajo žgečkljive fotografije? S tem, da imate nekaj posnetkov, na katerih pozirate v adamovem kostimu, ni nič narobe. Kljub temu pa si verjetno želite, da ti ostanejo del vaše zasebnosti.

Mnogi ljudje občudujejo svoje telo in radi ustvarjajo posnetke, na katerih so pomanjkljivo oblečeni. Pošiljanje golih fotografij med drugim prispeva k ohranjanju razmerja na dolge razdalje. Ob tem vam svetujemo, da jih ne delite z ljudmi, ki jih ne poznate dobro.

Ker nesreča nikoli ne počiva, pa lahko hitro pride do tega, da fotografije dosežejo javnost. S pomočjo katerih aplikacij bodo ostale na varnem?

Private Photo Vault

Aplikacija vam omogoča, da vroče selfieje shranite v datoteko, zaščiteno s PIN-kodo. Obenem ponuja tudi varnostne funkcije. Če vam neznana oseba ukrade telefon, bo posnela fotografijo tatu in delila lokacijo naprave.

Aplikacija je brezplačna in je na voljo za operacijska sistema iOS in Android.

Best Secret Folder

“Best Secret Folder” uporabnike pametnih telefonov navdušuje predvsem z ikono. Program, ki ga je treba zaščititi z geslom, se namreč predstavlja kot iskalnik datotek. Aplikacija se lahko pohvali tudi s tem, da zabeleži vsak poskus prijave.

Aplikacija je brezplačna in je na voljo za operacijski sistem iOS.

Keepsafe Photo Vault

Naslednja aplikacija, ki vam bo olajšala delo pri skrivanju fotografij, se ne bo nikoli prikazala na seznamu nedavno uporabljenih aplikacij. Zaščitite jo lahko s PIN-kodo, vzorcem ali prstnim odtisom.

Aplikacija je brezplačna in je na voljo za operacijska sistema iOS in Android.

Secret Calculator

Ime “Secret Calculator” odlično pojasnjuje namen te aplikacije, ki skrivnosti shrani kar za kalkulatorjem. Na vas je le, da se domislite učinkovitega štirimestnega gesla ali vzorca. Prav tako se lahko odločite za prepoznavanje s prstnim odtisom.

Aplikacija je na voljo za operacijski sistem iOS. Zanjo je potrebno odšteti 1,99 dolarja oziroma 1,75 evra.

Secret Photo Album

S pomočjo te aplikacije lahko brez skrbi dostopate do vseh spletnih strani, saj se zgodovina vašega brskanja ne bo shranjevala. “Secret Photo Album” bo hkrati obvaroval zasebne fotografije, ki jih lahko zaklenete s poljubnim geslom, vzorcem, PIN-kodo ali s funkcijo prepoznavanja obraza.

Aplikacija je brezplačna in je na voljo za operacijski sistem iOS.


Ustvarite videz starinske fotografije iz 90. let s temi tremi kul aplikacijami Ustvarite videz starinske fotografije iz 90. let s temi tremi kul aplikacijami shutterstock_582763147 Vaša najljubša mobilna igra se vrača z dodatkom obogatene resničnosti Insta Repeat odkriva, kako se na Instagramu vse ponavlja, kreativnost pa umira. Insta Repeat: na Instagramu se vse ponavlja, ustvarjalnost pa umira Capture-1 copy 5 iger za pametni telefon, ki vam bodo pomagale pregnati dolgčas na letalu · · ·