5 astroloških znakov, ki so najbolj ljubosumni!
V zraku · buzz buzz

Mislite, da so škorpijoni ljubosumni? Preberite do konca, morda vam bo početje vašega partnerja jasnejše.

5 astroloških znakov, ki so najbolj ljubosumni:

Oven

Oven ne mara zaprtih in skrivnostnih oseb. To mu daje občutek negotovosti in nezaupanja, kar pa lahko vodi do obsesivnega ljubosumja.

Lev

Levom ljubosumje ni tujo. Znajo biti zelo nečimrni in težko prenašajo, da so postavljeni na stranski tir. Nihče nima pravice, da zasenči njihovo visočanstvo.

Škorpijon

Škorpijoni težko nadzorujejo svojo ljubosumnost. To je ena prevladujočih karakteristik. Čeprav imajo večino stvari pod nadzorom, se ljubosumje rado izmuzne.

Strelec

Čeprav je to znamenje samo nagnjeno k izpadom in občasnim avanturam, je zelo ljubosumno. Drugim podobnih stvari ne tolerira, sam pa svoje vedenje vedno opravičuje.

Ribi

Pri ribah je stalen in intenziven občutek ljubosumja. V strahu, da bi bili zapuščeni, se lahko spremenijo v pravega tajnega agenta.

download Ne moremo se ji izogniti: to so leta, ko nas prizadene “kriza srednjih let” Walt Disney nas je v enem stavku naučil pomembno lekcijo o čustveni inteligenci. Walt Disney te v enem stavku nauči pomembno lekcijo o čustveni inteligenci To počne 99 % moških: takšne stvari spravljajo ob živce vsako žensko To počne 99 % moških: takšne stvari spravljajo ob živce vsako žensko shutterstock_1229841112 20 brutalnih resnic o življenju, ki si jih nihče ne želi priznati · ·