john-schnobrich-523549-unsplash
V zraku · odnosi

Včasih se razmerje kar naenkrat končna. Še včeraj sta bila srečen par, danes pa ste že samski in najbrž žalostni. Toda po navadi se pod površino dogaja nekakšno tiho kopičenje stvari, s pomočjo katerih se eden ali oba partnerja začneta zavedati, da to razmerje preprosto ni zanju. In to so brutalne stvari. Zaljubiti se je namreč čudovito, ‘odljubiti’ se pa … In to je 5 brutalno iskrenih faz, s katerimi se soočajo takšni pari.

To je 5 brutalno iskrenih faz, skozi katere greš, ko vidiš, da vajin odnos nima več smisla.

Zanikanje

Zavedanje, da razmerje ne bo delovalo, ni nekaj, kar se zgodi v trenutku. Morda je videti kot nekakšno razsvetljenje, a vse skupaj se je najbrž nabiralo že nekaj časa – pa če si to želite priznati ali pa tudi ne. Nekaj v razmerju pač ni bilo prav, mogoče sta se oddaljevala ali pa je zmanjkalo privlačnosti. In namesto da bi se soočili s težavami, občutke potlačite in upate, da bodo sami izginili.

Jeza

Težave so vedno večje in večje in vse težje jih je zanikati. Niste jih še neposredno naslovili, vendar kljub temu začnejo vplivati na vajino razmerje. Morda se več prepirate in manj komunicirate. Morda si ne želite, da se vas partner dotakne. Morda vam gre na živce in zato iščete izgovore, da bi lahko več časa preživeli narazen. Še vedno upate, da je to le težja faza v vajinem razmerju in da jo bosta premagala. A prepričevanje je vedno težje …

Pogajanje

Zdaj ni več moč zanikati, med vama je nekaj narobe. Pravzaprav se zdaj o tem pogovarjata (ali pa se kregata). Začneta delata na razmerju in morda se odločita za obisk strokovnjaka. A v srcu veste, da se to ne bo izšlo, in vsi prijatelji, ki to gledajo, se strinjajo. Čas je, da se od razmerja poslovite, saj vaše čustvene potrebe niso bile izpolnjene.

Depresija

Samo zato, ker ste  sami ugotovili, da razmerje ne bo delovalo, to še ne pomeni, da razhod ne bo boleč. Zato že predhodno žalujete, čeprav se zavedate, da partnerja še niste zares zapustili. Prav tako si zamišljate, kakšno bo vaše življenje po razhodu. Kako se raziti, kdo se bo izselil? Ste vedno bližje razhodu, a delček vas še vedno noče izpustiti partnerja.

Sprijaznjenost

Najbrž je grenek občutek, a končno ste v celoti sprejeli, da ta partner ni za vas. Čas je, da naredite naslednji korak in nadaljujete. Nehajte lagati sebi, partnerju in prijateljem. Ni preprosto, a s sprejetjem krute resnice, boste končno svobodni.

freestocks-org-250395-unsplash 5 stvari, ki jih morata doživeti, če sta na začetku veze Tako veš, da je med vama zelo, zelo močna kemija Tako veš, da je med vama zelo, zelo močna kemija shutterstock_597367787 5 najtežavnejših obdobij v zvezi: kako jih preiti in se izogniti razhodu? Vrste nefizičnega varanja, ki ga še zmeraj razumemo kot varanje Vrste nefizičnega varanja, ki ga še zmeraj razumemo kot varanje · · ·