shutterstock_521481676
Utrip mesta · moda · Utrip mesta · moda · ženska moda

Povprečna ženska naj bi imela več kot 20 parov čevljev, ki jih sploh ne nosi ‒ ostalo obutev nenehno vrti v krog glede na letni čas, ko odsluži svoje, pa kupi identične čevlje. V tej kolekciji bi morali imeti tudi te čevlje, ki nikoli ne gredo iz mode in bi jih morala imeti vsaka ženska.

Ženski fetiš, nakupovanje čevljev, je vsem dobro znan. Koliko je pametno ali neumno imeti toliko obutve, je tema, o kateri bi lahko razpredali na dolgo in široko, a tokrat se bomo osredotočili na vprašanje, katere 5 čevljev bi morala imeti vsaka ženska. Preveri, ali ti kakšni manjkajo?

Čevlji z ravnim podplatom

Balerinke, espadrile, oksfordke, loaferke – izbor je odvisen od vašega modnega sloga, a z gotovostjo je, ne glede na model, najvarnejši nakup čevljev v črni, beli ali rjavi barvi. Obutev z ravnim podplatom lahko nosite povsod in tekom celega leta, zato je dobro, da investirate v dober par, ki bo služil svojemu namenu.

Sandali

Ko izbirate sandale, je zelo pomembno, da ste pozorni na to, kje jih boste nosili, ker je od tega odvisna kakovost podplata. Najpraktičnejši so ravni sandali debelejšim podplatom, ki se podajo na različne modne kombinacije.

Škornji

Škornji morajo biti udobni in zračni. Če jih nosite pozimi, je pomembno, da so tudi topli in vodotesni. V toplejšem času pa mora vaša noga dihati. Popolni so gležnjarji, ki imajo dober podplat in peto, ki ni previsoka.

Superge

Nekoč je obstajalo pravilo, da se športni čevlji za telovadbo razlikujejo od ostalih športnih čevljev in bi jih morali nositi zgolj v telovadnici, a danes je drugače. Sploh vam ne bomo svetovali, katere superge so najboljše, ker je izbor neskončen. Izberite tiste, ki so vam všeč!

Čevlji za posebne priložnosti

Pod posebne priložnosti sodijo zabave ali drugi posebni dogodki ‒ ne boste zgrešili z odprtimi ali zaprtimi čevlji v črni barvi ali barvi pudra.

Ženske frizure 2019: pričeske, s katerimi boš izstopala Ženske frizure 2019: pričeske, s katerimi boš izstopala c14c8e8f70ef41d08d47ff8efff45174 PizzaSlime x Crocs: torbica v obliki ‘kroksa’, za katero nihče ni prosil coco-chanel_biggalleryimage 5 presenetljivih dejstev o Coco Chanel, ki jih gotovo ne poznate stilski moski cevlji 5 parov čevljev, ki jih mora imeti vsak moški s stilom ·