shutterstock_401027071
V zraku · buzz buzz

V času, ko je svoboda visoko cenjena, si vsak slehernik želi delati od doma in biti sam svoj šef, ki si razporeja čas po svoje. In za takšno delo rabite le internet in računalnik, saj lahko zaslužite tudi na spletu. Predstavljamo vam 5 načinov, kako zaslužiti na spletu 100 evrov dnevno.

Četudi se trg dela spreminja, delavcem ponekod ni zagotovljena varnost zaposlitve in mnogi tudi težko najdejo ustrezno delovno mesto, se ne drugi strani na spletu odpirajo neomejene možnosti zaslužka.

Res je, da boste z delom na spletu morda hitreje prišli do internetnega zaslužka, a vseeno se morate zavedati, da boste morali garati in imeti specifične veščine (predvsem znanje angleščine), ki jih delovno mesto zahteva.

Če želite delati iz udobja vaše domače pisarne, vam potem svetujemo, da preučite načine, ki vam lahko pomagajo zaslužiti tudi do 100 evrov dnevno.

Izpolnjevanje spletnih anket

Plačane spletne ankete so že leta priljubljena metoda za služenje denarja – gre za vprašalnike, ki ga pripravijo podjetja v namene tržnih raziskav. Anketiranci odgovorijo na vprašanja in so zato nagrajeni z določeno vsoto denarja. V anketah odgovarjajo na vprašanja, ki jim pomagajo pri izboljšanju poslovanja.

Na vas je torej, da se prijavite na spletno stran, ki ponuja spletne ankete. Ko kliknete na tisto, ki bi jo radi rešili, vas v anketi obvestijo o višini zneska, ki ga prejmete za eno anketo. Ne se ustrašiti, znesek bo zelo nizek, saj ponavadi za eno anketo zaslužite od 0,50 do 2 evra, a vzela vam bo manj kot pet minut. Več anket kot rešite, večji bo seveda dnevni zaslužek.

Na spletu obstaja veliko strani, na katerih lahko izpolnjujete ankete, a pomembno je, da ste pozorni na to, katere strani so legalne, ker boste naleteli na veliko neverodostojnih. Priporočamo vam, da okušate svojo srečno na strani surveyeah, ki pokriva tudi evropsko področje.

Prevajanje

Če obvladate dva jezika, potem ne veste, kaj zamujate. Na spletni strani Translate lahko prevajate besedila, ki jih umetna inteligenca ne prevede pravilno. Lahko pa postanete tudi del platforme Translatorbase, na kateri zaslužite na dva načina:

  • naročniki iščejo prevajalce, vi se prijavite in izberejo enega izmed prijavljenih
  • iščete ponudbe, ki vam najbolj ustrezajo

Kot uporabnik lahko torej določate sami plačilo. Ko besedilo prevedete, ga enostavno posredujete kar prek spletne strani.

Pisec seznama “TOP 10″

Če imate radi pisanje, a se ne morete nikjer javno izražati, je potem spletna stran Listverse kot naročena za vas – izberite temo, ki vas veseli, in o njej niso pisali na njihovi strani, sestavite verodostojen članek, v katerem so navedeni viri, ki potrjujejo, da so stvari, o katerih pišete, resnične, in članek napišite v obliki desetih alinej.

Obvladati morate angleški jezik in imeti smisel za humor, ker so verjetnosti, da bodo na spletni strani Listverse sprejeli vaš članek in vam plačali 100 dolarjev (približno 89 evrov), večje. Če jim članek ne bo všeč, ga bodo pač zavrnili in boste o tem tudi obveščeni.

Najdite si freelance delo.

Prijavite se na spletno stran Fiverr, na kateri ponudite storitev, delodalajci pa vas zanjo najamejo. Platforma vam nudi možnost, da aplicirate za dela s področij, kot so video in animacija, glasba in audio, grafika, življenjski slog …

Spletno poučevanje

Če ste kot otrok sanjali o tem, da bi poučevali, boste sanje lahko uresničili na spletni strani Skillshare – gre za spletno učno skupnost z več tisoč razredi, na kateri v zameno za plačilo delite znanje s kateregakoli področja. Priporočljivo je, da obvladate angleški jezik in imate znanje na področju digitalnih tehnologij, kot so video, fotografij, programi za urejanje.

V Sloveniji so v zadnjih letih zacveteli tudi blogi, zato morda lahko poskusite tudi s pisanjem in se poveže s podjetji, ki vam plačajo za oglaševanje njihovih izdelkov.

Stvari, ki jih morate storiti v mladosti 27 stvari, ki jih morate storiti, dokler ste še mladi V tem sta si podobna: lastnosti, ki ste jih podedovali po očetu V tem sta si podobna: lastnosti, ki ste jih podedovali po očetu Voldemort_Original-e1504205678969 5+ dokazanih načinov, kako shajati s težavnimi ljudmi shutterstock_610050113 Zakaj te lulat, ko slišiš zvok tekoče vode? · ·