fashion-2014-09-03-friends-courteney-cox-cardigan-costumes-main
V zraku · buzz buzz

Poletnih počitnic bo čez dober mesec konec tudi za študente. Tistim, ki ste prvo leto študija preživeli v študentskem domu, je zdaj povsem jasno, kako deluje življenje daleč od doma. Učenjaki, ki se komaj letos odpravljate v študentski dom, pa se boste verjetno srečali s temi petimi stvarmi, ki bodo vaše bivanje v deljeni sobi naredile nepozabno.

‘Faks’ se približuje, s tem pa boste tudi odprli novo poglavje v življenju. Nekateri se boste prvič ločili od staršev, prevzeli odgovornost in vzeli stvari v svoje roke. Čeprav se bo na spremembe treba navaditi, se boste kmalu začeli zavedati, da je življenje v domu resnično najboljše.

Imata popolnoma različne urnike.

Verjetno bosta imeli popolnoma drugačen urnik, kar je povsem v redu. Vaša sostanovalka je lahko jutranja oseba, vi pa nočna, potrebovali bosta nekaj časa, da ugotovita, kakšno je popolno ravnotežje, ki vaju bo naredilo srečno.

Dolga predavanja bosta zaključili s pico.

Pozna študijska predavanja na fakulteti so neizogibna. V knjižnici, skupnih prostorih ali sobi bosta zelo pogosto naporne dni zaključili s pico in dolgim pogovorom. Ker sta obe trdo delali, se lahko nagradita z rezino vaše najljubše pice.

Priprave na nočne izhode se bodo spremenile v plesno zabavo.

Študiranje ni namenjeno samo učenju in opravljanju izpitov. Pomembno vlogo imajo tudi dogodki. Z vašo ‘partnerko pri kriminalu’ se bosta imeli najbolje, ko se bosta skupaj pripravljali na zabavo. Med pomerjanjem oblačil, ličil in obutve si bosta prižgali najljubšo glasbo in  vajina soba se bo spremenila v plesišče, na katerega se že tako ali tako odpravljata. Dve zabavi v eni!

Imeli bosta edinstveno tradicijo, ki jo bosta poznali samo vedve.

V času skupnega življenja bosta ugotovili, da imata podobne interese, zato bosta oblikovali zabavne tradicije, ki bodo zgolj vama jasne. Če ugotovita, da dobro pripravljata jedi, se dogovorita, da vsako nedeljo poskusita nove recepte.

Skupno urejanje prostora bo postalo lahko opravilo.

Življenje brez mame je lahko najtežji del bivanja v študentskem domu, a hkrati izziv, da se sami opomnite, da morate očistiti sobo ali oprati perilo. S sostanovalko bodo ta opravila postala lahka, saj bosta lahko druga drugo nadzorovali in se dogovorili za dneve, ko mora nered postati red. Morali pa se bosta držati dogovora o teh pomembnih nalogah!

109-letna babica razkrila recept za dolgo življenje: ženske, izogibajte se moškim! 109-letna babica razkrila recept za dolgo življenje: ženske, izogibajte se moškim! shutterstock_1052801807 Pred 106 leti je časopis napovedal to spremembo, ki pa so jo ljudje ignorirali shutterstock_288238796 Tatuji ti ne bodo preprečili, da dobiš službo, pravi raziskava enrique 13 zvezdnikov, ki očitno pijejo eliksir mladosti · · ·