Najnovejši trend nege kože je maska za pazduho, ki razstrupi vaši jamici

Pred leti so v svet nege prišle maske za obraz, s katerimi smo utrujene obraze osvežili kar v domačem salonu. Nato smo z maskami začeli negovati tudi svoje lase, stopala, ustnice, dekolteje, nosečniške trebuhe. Maske za pazduho verjetno še niste videli?

Ob informaciji, da si lahko kupite tudi masko za pazduho, ste verjetno presenečeni. A, če dobro premislite, je maska ​​za ta predel telesa smiselna, saj to območje tudi potrebuje nego, vendar redko dobiva veliko pozornosti. Tukaj je vse, kar morate vedeti o najnovejšem trendu.

Kaj je maska za pazduho?

Maska za pazduho izloči vse strupe, ki so tik pod površino kože, in sicer spodbuja limfno drenažo, ki spodbudi še globljo razstrupljanje. Cilj te maske je vrniti pazduhe v naravno uravnoteženo stanje.

https://www.instagram.com/p/BlG8GO1AWFO/?taken-by=lavanilalabs

Zakaj je pomembno razstrupljanje pazduh?

Razstrupljanje pazduh je pomembno zaradi tega, ker pazduhe nenehno uravnavajo telesno temperaturo z izpuščanjem znoja. Večina antiperspirantov in nenaravnih dezodorantov, ki jih uporabljamo, vsebuje strupe, ki zavirajo naravno funkcijo vaših pazduh. Te pa potrebujejo počitek.

Ali je priporočljiva za tiste, ki ne uporabljajo dezodorantov?

Maske za pazduhe so bile prvotno oblikovane tako, da bi olajšale prehod iz običajnega dezodoranta ali antiperspiranta v naravno formulo. Mnogo ljudi se pri tem prehodu dodatno znoji, a maska ​​lahko pomaga pospešiti to obdobje in zmanjšati potenje.

View this post on Instagram

Introducing The Armpit Detox by KIND-LY! Similar to a charcoal mud mask for your face…but for your armpits! 🙋🏻‍♀️ • It magnetically draws out toxins, clears blocked sweat glands and assists in the transition to natural deodorant. • Only natural & organic ingredients, vegan, cruelty-free, Australian made. • Apply once a day, relax for 10-15 mins as the mask dries and then rinse off in the shower. Repeat for 7 days and your pits will be good to go! 🙌 Reduces redness, irritation and balances pH levels. It’s perfect to combine with our @kind_ly 100% Natural Deodorant 🍃 • Shop now: www.kind-ly.com.au (link in bio) • @armpitdetox #thearmpitdetox #armpitdetox #kindly #kindlydeodorant #kindlybeauty #kindlyskin

A post shared by KIND-LY® | Natural Deodorant (@kind_ly) on

Ali moraš držati roke nad glavo med delovanjem maske?

Večina mask je pakiranih v tubi, iz katere iztisnete maso in jo s prsti ali čopičem namažete pod pazduho. Medtem ko deluje, je najbolje, če ne spustite rok, ki jih morate držati v zraku približno pet minut.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!