photo-of-people-looking-at-each-other-2830489
V zraku · odnosi

“Ženske lahko hlinijo orgazem. Moški lahko hlinijo celo razmerje.” – Sharon Stone

Kako se ujemata v postelji? Ali spolnega partnerja kdaj vprašate, kaj mu je všeč?

Tukaj je nekaj stvari, ki lahko namigujejo na to, da v vajinem spolnem življenju ni vse tako, kakor bi moralo biti.

Nikoli ne doživite orgazma

Vaš partner ne bi smel biti edina oseba, ki ga doživi med spolnim odnosom. Če ga ne doživite, bi si morali vzeti nekaj časa, da partnerja naučite, na kakšen način si želite, da se vas dotika. Če odgovora ne poznate, si vzemite čas, da to ugotovite. Zaslužite si, da veste, v čem vaše telo uživa, in da doživite užitek. Ne pretvarjajte se, da ste s seksom popolnoma zadovoljni samo zaradi tega, da je vaš partner srečen. Uživati morata oba.

Seks je preveč predvidljiv

Dolgčas vam je. To, da ste dolgo z isto osebo, še ne pomeni, da morate v spalnici imeti ponavljajoče se predstave. Lahko preizkusite nove položaje. Nove lokacije. Karkoli. Celo zbujanje, ki ga običajno uporabite za poležavanje, je lahko dobrodošla sprememba za oživitev spolnega življenja. Ne potrebujete storiti ničesar preveč “čudnega” le prepustite se domišljiji.

Imate pomisleke

Če lahko imate z nekom spolni odnos, bi se morali z njimi znati tudi pogovarjati o seksu. Če želite poskusiti nekaj novega, jim povejte. Če počnejo nekaj, v čemer ne uživate, jim povejte. Bolj transparentni boste, boljši bo seks – za obe strani.

Nimata pogostih spolnih odnosov

Vsak odnos je drugačen. Nekateri pari seksajo nekajkrat na teden. Nekateri nekajkrat na mesec. Drugi nekajkrat na dan. Ni pomembno, kako pogosto imate spolne odnose, pomembno je, ali ste s tem zadovoljni. Če si jih želite več, ne delajte nepotrebnih zaključkov, da vas varajo ali izgubljajo zanimanje, ampak se z njimi dejansko pogovorite o situaciji. Obstaja preprosta rešitev, vendar je ne boste vedeli, če se ne pogovarjate med seboj.

Neprimerno obnašanje

Partner ne bi smel pritiskati na vas, da bi dovoljevali odnose, ki bi vam povzročali nelagodje. Ne bi smeli manipulirati z vami, vas primerjati z drugimi. Govoriti, kaj bi morali spremeniti na svojem telesu. Ne bi vam smeli dajati občutka negotovosti v ali zunaj spalnice. Če to počnejo, jih na opozorite. Če se situacija ne spremeni, jih zapustite.

edward-cisneros-xmx81Grm320-unsplash To je 5 stvari, ki jih obvladajo tisti z uspešnim in ljubečim razmerjem photo-1545101851-a04df319f1bc 2 pravili, ki vam bosta jasno dali vedeti, da je to ljubezen za celo življenje close-up-of-a-woman-332047 Daj svoje srce takšni ženski! woman-holding-smartphone-3958809 Vsakič, ko mu pošlješ sporočilo, si v sebi samo še bolj ranjena · ·