fbpx

Hotel, oblikovan samo za odrasle: Valamar Collection Girandella Resort

Ne glede na to, ali sanjate o romantičnem pobegu v Rabac ali iščete zabaven dopust z družbo, vas bo ponudba hotela Valamar Collection Girandella Resort, oblikovana za odrasle, popolnoma navdušila.

Valamar Collection Girandella Resort vam ponuja vrhunsko namestitev v moderno opremljenih sobah in suitah, med katerimi najbolj izstopajo luksuzno opremljene V Level suite.

Sproščujoč dan lahko preživite na prečudoviti plaži in uživate v osvežilnih napitkih v Tropic lounge baru. Lahko pa se osvežite tudi v zunanjem neskončnem bazenu za odrasle in uživajte v spektakularnem pogledu na morje. Brbončice pa lahko razvajate z okusnimi jedmi in vrhunskimi vini v samopostrežni restavraciji Rebelle in restavraciji Momenti, rezervirani za V Level goste.

Rabac in okoliška Istra nudita različne možnosti za izlete – obiščete lahko mesti Pulj ter Rovinj ali se z ladjo popeljete po Limskem kanalu, edinem fjordu na Jadranu.

Dodatne Informacije

Rezervacije:
booking.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!