shutterstock_1294702333
V zraku · odnosi

Imate občutek, da se partner z vami igra? Potem imate najbrž prav. Ponavadi so za tako početje precej jasni znaki in velikokrat jih sploh ni potrebno iskati, saj kar sami dobesedno padejo v naročje. Če želimo izvedeti, ali se partner res igra z nami je tukaj nekaj znakov, ki jih ne smemo prezreti.

1. Mobilni telefon

Eden izmed najbolj prepoznavnih znakov, da nismo edini v življenju našega partnerja/-ke, prihaja prav iz mobilnega telefona. Ta namreč ni za brezveze utišan ter z ekranom obrnjen navzdol. Res je nevljudno, da cel čas brskamo po našem telefonu, ko smo v družbi nekoga posebnega, a sumljivo je, da se telefona sploh ne dotaknemo, je skrit in utišan in preden ga sploh pogledamo, počakamo, da naš partner/-ka prostor zapusti.

2. Neodzivnost

Ali se partner/-ka ne odziva na naša sporočila? To ni nič kaj posebnega, saj sami vemo, da se odzovemo zmeraj na vse ljudi. A gotovo pa se odzovemo na tiste ljudi, s katerimi se želimo pogovarjati. Prav tako se ne smemo obešati na vsako minute, a če se nam nekdo ne javi ure in ure? Najbrž je to znak, da je naš/-a partner/-ka zasedena z nekom drugim in da ne želi da vemo, kaj počne ali s kom je. Tega seveda ne moremo trditi za prav vsakogar, a če je nekomu mar za nas, bo odgovoril v najkrajšem možnem času.

3. Imamo nekaj, kar si ta oseba želi

Ali ni smešno, kako je nekdo včasih od nas uslužen, sladko govori in nam daje občutek, a smo edina oseba na tem svetu… vse seveda do takrat, ko on ali ona dobi tisto, kar si želi? Tej osebi smo že pomagali na tak ali drugačen način in zdaj se ne rabi truditi za to, da bodi kar hoče. Možnosti so, da se bo partner/-ka od nas odtujila ter nas odrinila. Ali bomo morali njegovo/njeno življenje zapustiti ali pa bomo ostali, a ne bomo več prioriteta. Čas bo pokazal.

PREBERITE ŠE: 15 znakov, da smo v vezi s pravim moškim

4. Družabna omrežja

O tem sploh ne rabimo razpravljati. On ali ona se bolj ukvarja s količino kot s kakovostjo.

5. VZELI so si čas za nas

Se še spomnimo, ko nas je on ali ona želel/-a z nami preživeti ves čas? Za nas ga je imel/-a na pretek, peljal/-a nas je ven, razvajal/-a in nam pokazal/-a, česa vsega je sposoben/-na. Potem pa je vse začelo počasi upadati. Morda smo že začeli razmišljati, da je čudno da nas on ali ona ne želi več toliko časa preživeti z name. Morda je oseba samo izgubila interes (smo ljudje, se zgodi) ali pa je našla nekoga drugega. In pomagalo bi, če bi mi to vedeli. Preživeli bomo razočaranje. A pravi “player” nas bo vedno držal na vrvici, da bo lahko imel najboljše iz obeh svetov. To se zgodi, ker on ali ona ve, da smo vložili čas in energijo in to pridom izkoriščajo.

6. Z nami prebolevajo ljubezensko razočaranje

Kdo si želi biti sam, ko je pa leta in leta preživel s partnerjem/-ko? Če je naš novi partner prišel iz dolgotrajnega ljubezenskega odnosa dva tedna nazaj, nas ne sme presenetiti, da do nas drži distanco. A sami se moramo zavedati, da smo v tako kratkem času le oseba, s katero prebolevajo ljubezensko razočaranje.

7. Intuicija

Intuicija je izredno močna sila. Če menimo, da je nekaj narobe, imamo verjetno prav. Ko globoko v sebi začutimo, da nekaj ni v redu, se moramo poslušati. Nato pa lahko začnemo sestavljati uganko. Tudi, če zanemarimo vse druge znake, poslušajmo sebe, svojo intuicijo – ta je naš najboljši prijatelj. To je občutek, ki nikoli ne bo izginil in prav je, da se čimprej odločimo, kaj bomo storili glede njega.

To, da nas drugi izigrajo, je včasih naša krivda. Vidimo znake, a se jih odločimo ignorirati. Čeprav se z nami igrajo drugi, smo na koncu prizadeti le mi. To je kruta resnica. In če smo se odločili, da se bomo še naprej igrali, smo lahko jezni le nase. To je naša zavestna izbira, saj smo se odločili, da bomo v tej igri ostali.


Kava Dark Matter Najbolj kul pakirana kava Dark Matter Lastnosti, ki kažejo na to, da bomo zelo uspešni. 9 lastnosti, ki kažejo na to, da boste izjemno uspešni Presenetljivi pari Presenetljivi slavni pari, za katere niste vedeli Staranje z ličili. Mlad par se zaljubi vedno znova, ko ju z ličili postarajo za več kot 60 let ·