Žur prijatelji
V zraku · buzz buzz

Pravega prijatelja spoznaš, ko ga malce preveč popije? Dobro zabavo si običajno zapomnimo po dobri družbi, zato ni vseeno, s kom se zabavamo. Nekaj kozarcev vina preveč vam lahko razkrije povsem drugo plat vaših prijateljev. Nekateri so precej bolj zabavni kot sicer, drugi so naporni, tretji dolgočasni. So pa tudi takšni, brez katerih si ne predstavljate večernega druženja.

Tipi prijateljev, s katerimi se lahko zabavate:

1. Tisti, ki rad pogleda globoko v kozarec

Preden se s prijatelji odpravite v nov klub, ki je za ovinkom, si lahko privoščiš kozarec vina. Razen če ni tvoja prijateljica ena izmed tistih, ki je že doma pogledala pregloboko v kozarec in že poljublja sosedovo mačko. Potem se je zabava že začela.

2. Ljubiteljica drame

Nič neobičajnega ni, če se njeni stavki glasijo: ”Se ti zdi, da me fant od tiste punce opazuje? Naj ga ogovorim?” ali ”Nov sodelavec Miha, ki ga že dalj časa opazuješ, mi je poslal sporočilo. Mislim, da se bo med nama nekaj spletlo.” Če imaš rada dramo, je to prava oseba zate.

3. Tisti, ki se spoprijatelji z ljudmi na stranišču

Vedno se najde prijatelj, ki gre na stranišče za pet minut in se po slabi uri vrne z novimi prijatelji. Med njimi najde celo takšne, ki poznajo njegovo sestro. V resnici je seveda ne poznajo.

4. Tisti, ki joče

Težko je ločiti, ali joče zaradi preveč zaužitega alkohola ali zaradi bivšega fanta. Dvajset minut in kakšen burek kasneje bo pozabila, zakaj je jokala.

5. Skrben, materinski tip

Prijatelj, ki je skrben, trezen in miren v vsaki situaciji, je neprecenljiv. Rama za jokanje vedno pride prav. Pa tudi pri treznjenju pomaga, če ti kdo ponudi vodo.

6. Tisti, ki ima globoke pogovore

V vrsti za stranišče, na plesišču ali med tem, ko čakaš na taksi, se vedno najde kakšna oseba, ki si želi s tabo razviti poglobljen pogovor, v katerem ti želi razkriti svoje travme. Rek ”v vinu je resnica” v tem primeru drži, saj ti trezna oseba najbrž ne bi želela razkriti vsega o sebi v enem večeru.

7. Izgubljeni prijatelj

Včasih se zgodi, da gre kakšen prijatelj le na stranišče, pa ga do jutra ne najdete. Šele naslednji dan odkrijete, da je šel z neznano družbo v drug klub.

Dan v življenju Darth Vaderja, če bi bil navaden smrtnik. Darth Vader kot navaden smrtnik: dan v življenju Sith Lorda Lupljenje pomaranče Kako pomarančo najlažje olupimo? Inge Prader in poustvaritev slik Gustava Klimta Inge Prader – ko Gustav Klimt oživi photo-original.jpg Music for Cats: terapevtska glasba za mačke ·