8 trendovskih barv za lase 2019, zaradi katerih boste želele spremeniti svoj videz.
Utrip mesta · moda · ženska moda

Trendi barv za lase se spreminjajo tako hitro, kot se spreminja modna industrija. Ravno, ko naredimo spremembo, se pojavijo že novi trendi, ki naj bi jim domnevno sledili. Če radi posnemate lepotne smernice, se pripravite – 2019 bo divja.

Ker se leto 2019 zelo hitro približuje, je čas, da pravočasno spoznate, katere spremembe na svojih laseh lahko naredite v prihajajočem letu.

Pozanimali so se, katere barve bomo nosile na naših pričeskah v letu 2019. Stilisti za lase pravijo, da bo naziv trendovskih barv za lase 2019 dobilo teh osem odtenkov.

8. Naravna barva las

Verjetno ste že slišali, da se nam naša naravna barva las najbolj tudi prilega. No, v letu 2019 bodo zelo priljubljeni naravni lasje. Če jih še niste barvali, boste v novo leto vstopili že pripravljeni.

View this post on Instagram

Jet lag ✨

A post shared by Karlie Kloss (@karliekloss) on

7. Hladne in temne barve

Hladni odtenki so vedno trendovski. Letos so bili zelo priljubljeni med blondinkami, prihodnje leto pa bodo tudi rjavolasa dekleta dobila možnost, da preizkusijo hladne odtenke na svojih laseh.

6. Barvi konjaka in cimeta

Lasje v barvi konjaka ali cimeta so odlična izbira, saj z njimi ne boste imeli veliko dela. Kameleon učinek bo ustvaril občutek, da so vaši lasje vedno urejeni in posebni.

View this post on Instagram

Today feels 💗

A post shared by Eva Mendes (@evamendes) on

5. Kremaste barve

Blondinke bodo prihodnje leto lahko eksperimentirale. Kremaste barve bodo bolj popularne kot platinasta blond.

4. Vsi odtenki rdeče

Vsi odtenki rdeče so več kot dobrodošli v letu 2019. Vsako leto smo priča različnim trendom, a rdeča se nikoli ni uveljavila kot najboljša. Prihodnje leto bo drugače. Od odtenkov češenj in krvi do vina, vrtnic in šminke.

View this post on Instagram

Осень🍁🍁🍁 Не за горами и Новый Год🎅🏼 Успей записаться ,запись на декабрь активно ведется😘 #окрашиваниеволос#окрашивание#окрашиваниекраснодар#красимврыжий#парикмахер#парикмахерколорист#парикмахерстилист#колорист#рыжиеволосы#рыжийцветволос#рыжий#цветосени#медныйцветволос#коррекцияцвета#парикмахеркраснодар#стрижки#стрижка#стрижкиженские#стрижкаволос#стрижкакаре#локоны#локонынаутюжок#локоныкраснодар#matrix#matrixrussia#matrixcolorsync#matrixcolor#matrixhair#matrixbondultim8

A post shared by Аня Бичуля (@annabichulya) on

3. Rožnato-zlata

Ta barva las se zelo dobro podaja blondinkam. Odtenki zlate in roza barve ustvarijo učinek, da so vaši lasje svilnati.

View this post on Instagram

Rosé 🎀

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner) on

2. Sivka in srebrno-modra

Srebrno-modra barva las je za tiste, ki želijo popolnoma spremeniti svoj videz in slog. Takšna barva se dobro ujema s temnejšimi toni kože in rjavimi očmi. Če se odločite za takšen slog, najdite dobrega frizerja, ki bo takšno barvo las znal tudi doseči.

View this post on Instagram

call me the purple teletubby ok 💜

A post shared by KATY PERRY (@katyperry) on

1. Balayage

Ta tehnika barvanja je postala popularna pred leti. Dobro je videti na naravnih blondinkah, ki želijo doseži volumen. Balayage se ne obdrži dolgo na laseh, kar pomeni, da bodo vaši lasje videti dobro tudi čez nekaj časa.

View this post on Instagram

Многогранный или рельефный блонд выбирайте название сами. Раньше это называли 3D Сейчас как назовём. Техника Начес. Осветление Wella 6+9% 1/2 Корни Wella illumina 6/-15g+7/81-10g +1.9% 1/1 Тонирование Wella illumina 10/69-30+9/43-4g+стабилизатор +1.9 ——————————————— #колорированиеволос #колорист #балаяж #шатушмосква #омбре #airtouch #airtouchoriginal #airtouchмосква #ombre #hairstyle #hairs #hairstylist #ombrebalayage #балаяж #балаяжмосква #омбремосква

A post shared by Колорист Стилист Москва (@vasiliychinikhin) on

Šik zimski čevlji, ki jih boste želele nosili, preden začne snežiti. Šik zimski čevlji, ki jih boste želele nosili še pred ‘pravo zimo’ shutterstock_522331645 11 modnih nasvetov, zaradi katerih bodo vsi občudovali tvoj stil Modne puhovke, ki ne bodo pokvarile tvoje odvene kombinacije Modne puhovke, ki ne bodo pokvarile tvoje modne kombinacije Lasje v barvi brusnice so najbolj ‘sočen’ trend barvanja za prihajajočo praznično sezono Lasje v barvi brusnice so najbolj ‘sočen’ trend barvanja za prihajajočo praznično sezono · · · · ·