manny-moreno-lZBoG3zMYbc-unsplash
V zraku · buzz buzz

Ti nisi oseba, ki bi bila pripravljena za tisto “malo pozornosti” narediti vse! Zato si zelo previdna, koga spuščaš v svoje življenje in ne maraš hiteti v nepremišljene odločitve.

Teh 9 lastnosti kaže, da imaš res močno osebnost, ki je negotovost drugih ne more zlomiti!

Si odkritosrčen

Odkritosrčnost je vedno redkejša lastnost. Globoke osebnosti so včasih prav boleče in brezkompromisno neposredne in odkrite. In to prisotnim pogosto ni všeč.

Si radovedna oseba

Večplastne osebnosti so po navadi zelo radovedne. Brez zadržkov postavijo cel kup vprašanj ter se držijo pravila, da so lahko le odgovori neumni.

Si čustven

Globoka osebnost je nujno v stiku s svojimi čustvi. Do svojih bližnjih nisi hladen in se jih ne izogibaš, temveč jim rad pokažeš, kako se počutiš in zakaj.

Tvoje ambicije so močne

Drugi se pogosto bojijo ljudi, ki imajo jasno začrtane cilje in močne ambicije. Roko na srce, to je precej strašljivo – še posebej za posameznike, ki so nekoliko izgubljeni.

Ne bojiš se intime

V svojih odnosih z bližnjimi se ne bojiš pokazati svoje ranljive plati. Znaš izražati čustva in biti intimen.

Iščeš globoke odnose

Danes postajajo odnosi vedno bolj površinski – z razmahom družbenih omrežij in pametnih telefonov toliko bolj. Močne osebnosti pa si želijo tudi globokih in pristnih odnosov.

Veš, kdaj se nekdo le igra s tabo

Če si v stiku sam s sabo, ti je jasno, kje so tvoje meje in kaj pričakuješ od drugih ljudi. Jasno ti je, kdaj se nekdo s tabo zgolj igra, in temu hitro narediš konec.

Si strasten

Globoka osebnost zna pokazati entuziazem in strast za stvari in osebe, ki jo ganejo.

Razumeš, da moraš poskrbeti zase

Čeprav veliko časa in energije nameniš ostalim, ti je popolnoma jasno, da moraš poskrbeti tudi zase. Ko čutiš, da imaš prazne baterije, brez slabe vesti narediš vse potrebne korake, da ponovno vzpostaviš ravnotežje.

93842087_3383915088304373_3290632040424144896_o Nekdanji reševalec na smrt bolne ljudi popelje na njihovo zadnjo popotovanje in jim tako uresniči želje Bukowski-site-40 copy Svet pričneš reševati z reševanjem enega človeka naenkrat: 10 nasvetov Charlesa Bukowskega za popolno življenje! shutterstock_1373081312 Tu je zlata vreden trik, ki v 5 minutah ohladi steklenico ali pločevinko! shutterstock_1054675382 Najbolj nore teorije zarote, ki jim ljudje verjamejo! ·