Superge Adidas 3D Runner
Utrip mesta · moda

Adidas je nedavno predstavil superge Adidas UltraBOOST Uncaged x Parley, ki so izdelane iz morskih odpadkov. Še pred tem je oznanil, da bo športnikom, ki bodo z olimpijskih iger odnesli medaljo, podaril črne superge Adidas Futurecraft Runner izdelane s tehnologijo 3D tiska, ki se danes uporablja za proizvodnjo praktično vsega, od oblačil do organov. Zdaj je te inovativne superge ponudil tudi navadnim smrtnikom.

Adidas Runner 3D so prve superge Adidas izdelane s tehnologijo 3D-tiska. Nastale so v oddelku Futurecraft, odkoder so nedavno prišle tudi superge, izdelane iz morskih odpadkov (Adidas UltraBOOST Uncaged x Parley), še prej pa Adidas Futurecraft M.F.G, prve superge, ki jih je skorajda v celoti izdelal robot.

PREBERITE ŠE: Adidas Stan Smith Gore-Tex superge – pripravljeni na zimo!

Superge Adidas 3D Runner so bile prvotno izdelane zgolj za posvečene (beri dobitnike olimpijskih medalj), te dni pa je Adidas lansiral tudi zelo omejeno serijo, ki je na voljo tudi za vse ostale, in sicer po ceni 315 evrov.

Galerija – Adidas Runner 3D:

Odpri galerijo

Le Coq Sportif in Starcow: ultra razkošne superge s krzneno peto Le Coq Sportif in Starcow: ultra razkošne superge s krzneno peto BeFunky Collage So to najbolj vroče spodnje hlačke iz sedemdesetih? Grelnik za jakne Torch Torch – univerzalni grelec za jakne Jakne Colombia x Star Wars Columbia x Star Wars: zimske jakne, ki jih je navdihnila Vojna zvezd · · · · · ·