Adidas 3D Runner – prve superge Adidas izdelane s 3D-tehnologijo

Superge Adidas 3D Runner

Adidas je nedavno predstavil superge Adidas UltraBOOST Uncaged x Parley, ki so izdelane iz morskih odpadkov. Še pred tem je oznanil, da bo športnikom, ki bodo z olimpijskih iger odnesli medaljo, podaril črne superge Adidas Futurecraft Runner izdelane s tehnologijo 3D tiska, ki se danes uporablja za proizvodnjo praktično vsega, od oblačil do organov. Zdaj je te inovativne superge ponudil tudi navadnim smrtnikom.

Adidas Runner 3D so prve superge Adidas izdelane s tehnologijo 3D-tiska. Nastale so v oddelku Futurecraft, odkoder so nedavno prišle tudi superge, izdelane iz morskih odpadkov (Adidas UltraBOOST Uncaged x Parley), še prej pa Adidas Futurecraft M.F.G, prve superge, ki jih je skorajda v celoti izdelal robot.

PREBERITE ŠE: Adidas Stan Smith Gore-Tex superge – pripravljeni na zimo!

To so prve Adidasove superge izdelane s pomočjo 3D tehnologije.
To so prve Adidasove superge, izdelane s pomočjo 3D-tehnologije.

Superge Adidas 3D Runner so bile prvotno izdelane zgolj za posvečene (beri dobitnike olimpijskih medalj), te dni pa je Adidas lansiral tudi zelo omejeno serijo, ki je na voljo tudi za vse ostale, in sicer po ceni 315 evrov.

Galerija – Adidas Runner 3D:

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Trend: široki blazer, ki se poda na športni in elegantni stajling