Na naše ulice se ponovno vračajo legendarni copati EQT. (1)
Utrip mesta · moda

Na naše ulice se ponovno vračajo legendarni copati EQT, ki bodo prevzeli novo generacijo najbolj drznih ljubiteljev sloga s športnim pridihom. Nov dizajn modela EQT BASK ADV vsebuje nostalgični pridih copat EQT iz 90., a hkrati postavljen v košarkarski kontekst odseva edinstven in drugačen videz, s katerim boste pustili svoj pečat na ulici.

Na presečišču ustvarjalnosti in osredotočenosti na kakovost adidas letos predstavlja udarno novost kultne linije EQT. S copati EQT BASK ADV podobo ikoničnega dizajna iz 90. let nadgrajuje s košarkarskim pridihom, pri čemer črpa iz dizajna starejših modelov košarkarskih copat. Kampanjo predstavlja raper A$AP Ferg, ki z navdihujočim uličnim slogom nakazuje, da je tisto, kar se dogaja na ulici, lahko še bolj zanimivo kot akcija na košarkarskem igrišču.

Dovršen videz copat prinaša pleteno mrežasto zasnovo s strukturiranim semišem, paneli okrog pete in prednjega dela copata pa zagotavljajo dodatno podporo. Podobo zaključujejo klasični elementi EQT, kot so integrirana oznaka treh črt, vezeni detajl na peti in zelena oziroma modra barva, ki linijo EQT povezujejo z njeno tradicijo. Rezultat je izdelek, ki eno izmed najznamenitejših adidasovih franšiz predstavlja v povsem novi luči.


sankuanz-shoes-sneaker-protector-paris-mens-fashion-week-designboom-1800 Sankuanz: bizarna zaščita za tvoje superge Best-of-SIHH-Montblanc-Geosphere-Gear-Patrol-2-1940x1300 12 najboljših ur s sejma SIHH 2018 Adidas BVG × EQT 93/17 – vstopnica za podzemno kar na “adidaski” Adidas BVG × EQT 93/17: vstopnica za podzemno kar na “adidaski” adidas-Iniki-Runner- copy Top 10: najboljše superge leta 2017 · · · · · ·