adidas EQT BASK ADV: s košarkarskim pridihom

Na naše ulice se ponovno vračajo legendarni copati EQT, ki bodo prevzeli novo generacijo najbolj drznih ljubiteljev sloga s športnim pridihom. Nov dizajn modela EQT BASK ADV vsebuje nostalgični pridih copat EQT iz 90., a hkrati postavljen v košarkarski kontekst odseva edinstven in drugačen videz, s katerim boste pustili svoj pečat na ulici.

Na presečišču ustvarjalnosti in osredotočenosti na kakovost adidas letos predstavlja udarno novost kultne linije EQT. S copati EQT BASK ADV podobo ikoničnega dizajna iz 90. let nadgrajuje s košarkarskim pridihom, pri čemer črpa iz dizajna starejših modelov košarkarskih copat. Kampanjo predstavlja raper A$AP Ferg, ki z navdihujočim uličnim slogom nakazuje, da je tisto, kar se dogaja na ulici, lahko še bolj zanimivo kot akcija na košarkarskem igrišču.

Kampanjo predstavlja raper A$AP Ferg.
Kampanjo predstavlja raper A$AP Ferg.

Dovršen videz copat prinaša pleteno mrežasto zasnovo s strukturiranim semišem, paneli okrog pete in prednjega dela copata pa zagotavljajo dodatno podporo. Podobo zaključujejo klasični elementi EQT, kot so integrirana oznaka treh črt, vezeni detajl na peti in zelena oziroma modra barva, ki linijo EQT povezujejo z njeno tradicijo. Rezultat je izdelek, ki eno izmed najznamenitejših adidasovih franšiz predstavlja v povsem novi luči.

Izčiščena silhueta in združevanje uličnega sloga z legendarno športno zapuščino nakazuje smernice za oblikovanje novih omejitev in prinaša integriteto v modo novih generacij.
Izčiščena silhueta in združevanje uličnega sloga z legendarno športno zapuščino nakazuje
smernice za oblikovanje novih omejitev in prinaša integriteto v modo novih generacij.

Dodatne Informacije

Več informacij:
adidas.com

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
LJFW 2020: prihaja nova modna sezona!