Mobilna aplikacija Aipoly
V zraku · tehnologija · aplikacije - app

Veliko mobilnih aplikacij služi golemu zabijanju časa. Aipoly ne sodi v to kategorijo. Gre namreč za aplikacijo, s pomočjo katere slepi spregledajo! Žal to ne pomeni, da spregledajo kot Metka v Kekcu, zato pa pomaga slepim in slabovidni, da lažje identificirajo stvari okoli sebe. Vse, kar mora uporabnik storiti, je, da usmeri telefon in aplikacija mu bo izdala, kaj točno gleda.

Aipoly je mobilna aplikacija, ki bo slepim in slabovidnim spremenila življenje. Z njo namreč spregledajo. Vid se jim žal ne povrne, zato pa jim omogoča, da bolje, hitreje in lažje identificirajo svet okoli sebe.

PREBERITE ŠE: Aplikacija Lickster: postani mojster oralnega zadovoljevanja

Aplikacija Aipoly se zanaša na programsko opremo za prepoznavanje objektov, ki ”vidi” namesto slepih in jim tudi glasovno sporoča, kaj gledajo.

Samo predstavljamo si lahko, kako težko je slepemu kupiti plastenko priljubljene pijače. Na otip namreč vse delujejo enako.

Zdaj mu ne bo več treba spraševati naključnih mimoidočih ali imeti spremljevalca. Vskočil bo kar Aipoly. Ta je na voljo za iOS uporabnike in to brezplačno.

Galerija – Aipoly:

Mobilna aplikacija AipolyOdpri galerijo
Aplikacija BTC City Priložnosti Mobilna aplikacija BTC City Priložnosti – nadgrajena nakupovalna izkušnja Mobilna aplikacija - Rumuki Aplikacija Rumuki – domači vroči posnetki na varen način Aplikacija Sag's Wien Sag’s Wien – aplikacija za lepši Dunaj Aplikacija Lickster Aplikacija Lickster: postani mojster oralnega zadovoljevanja · · · · · · · · ·