fbpx

Aipoly – mobilna aplikacija, s katero slepi spregledajo

Mobilna aplikacija Aipoly

Veliko mobilnih aplikacij služi golemu zabijanju časa. Aipoly ne sodi v to kategorijo. Gre namreč za aplikacijo, s pomočjo katere slepi spregledajo! Žal to ne pomeni, da spregledajo kot Metka v Kekcu, zato pa pomaga slepim in slabovidni, da lažje identificirajo stvari okoli sebe. Vse, kar mora uporabnik storiti, je, da usmeri telefon in aplikacija mu bo izdala, kaj točno gleda.

Aipoly je mobilna aplikacija, ki bo slepim in slabovidnim spremenila življenje. Z njo namreč spregledajo. Vid se jim žal ne povrne, zato pa jim omogoča, da bolje, hitreje in lažje identificirajo svet okoli sebe.

PREBERITE ŠE: Aplikacija Lickster: postani mojster oralnega zadovoljevanja

S pomočje te mobilne aplikacije slepi spregledajo.
S pomočje te mobilne aplikacije slepi spregledajo.

Aplikacija Aipoly se zanaša na programsko opremo za prepoznavanje objektov, ki ”vidi” namesto slepih in jim tudi glasovno sporoča, kaj gledajo.


Samo predstavljamo si lahko, kako težko je slepemu kupiti plastenko priljubljene pijače. Na otip namreč vse delujejo enako.

Zdaj mu ne bo več treba spraševati naključnih mimoidočih ali imeti spremljevalca. Vskočil bo kar Aipoly. Ta je na voljo za iOS uporabnike in to brezplačno.

Galerija – Aipoly:

Dodatne Informacije

Več informacij:
aipoly.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!