Alma-Vista-4857-59-MM
Utrip mesta · destinacija

Pravljična pokrajina Goriških Brd vas vabi na raziskovanje! In ko ste že ravno tam, zavijte še v luksuzno vilo Alma Vista, kjer boste doživeli vinske SPA počitnice.

Luksuzna vila Alma Vista se nahaja v osrčju Goriških Brd, natančneje v Vipolžah, kjer se razkošni zeleni griči kopajo v soncu. Tukaj boste bivali v sožitju z naravo, hkrati pa izkoristili vso udobje, ki ga prinaša moderno življenje.

V pritličju Alma Viste se nahajata kuhinja in velik, svetel dnevni prostor, v prvem nadstropju pa dve ločeni prostorni spalnici, ki sta opremljeni z zakonsko posteljo v galeriji in raztegljivim kavčem. Vsaki pripada popolnoma opremljena kopalnica. Za duhovno hrano poskrbi obsežna knjižnica na hodniku, iz balkona pa lahko uživate v razgledu, ki ob lepem vremenu seže do Jadranskega morja. Na vsakem koraku vas prav tako spremljajo dela domačih in tujih ustvarjalcev, umetnikov in oblikovalcev, ki s svojo ustvarjalnostjo dajejo vili poseben čar in doživetje.

V kleti najdete wellness, pomirjujočo oazo za počitek in relaksacijo telesa in duha. Privoščite si lahko užitke masažnega bazena ali pa se spotite v infrardeči savni. Na leseni terasi lahko skočite v osvežilen zasebni bazen in se razvajate na soncu. Vrtni žar in velik travnik bosta poskrbela, da bodo v športnih in družabnih aktivnostih uživali starejši in mlajši.

Vila Alma Vista pa skriva tudi Nonino shrambo oziroma zasebno vinsko klet, ki vas vabi, da posežete po lokalnih pridelkih. V njej se namreč nahajajo vina hišne blagovne znamke Edi Simčič, okušate pa lahko še domačo marmelado, med, sirupe, čaje in suho sadje.

Za raziskovanje lepe pokrajine Goriških Brd sta vam na voljo sta vam dva ekoskuterja, v bližini pa je tudi golf igrišče.

Vila Alma Vista (Foto: Booking.com)Odpri galerijo
176748323 Vile Flora Green: Resort na otoku Krk, kjer se dizajn prepleta z naravo Bijele-stijene2 To so čarobne hrvaške gore, ki jih Slovenci še ne poznamo: Bijele in Samarske stijene klevevz1 Klevevž: skriti mali slovenski biser, kamniti bazen s termalno vodo Posestvo Na kupčku (Foto: Booking.com) Posestvo Na kupčku: neverjetno romantičen podeželski oddih · · ·