Anvera 48
Utrip mesta · mobilno

Tehnično je Anvera 48 čoln, ki ga lastnik uporablja za prevoz med obalo in ogromno jahto, ki je zasidrana nekje na odprtem morju. A ob bližnjem pregledu kaj hitro ugotovimo, da je Anvera vse več kot le čoln in da lahko za večino nadomesti tudi jahto.

Anvera 48 se lahko pohvali s karbonskim trupom, ki je hidrodinamičen pod vodo in aerodinamičen nad vodo. Anvera 48 nosi dva motorja s po 550 konjskimi močmi, kar je dovolj, da se požene do hitrosti 55 vozlov. Na zadnjem delu 14,5 metra dolgega čolna imamo na voljo 20 kvadratnih metrov površine, namenjene počitku, sončenju in drugim ležernim aktivnostim. V podpalubju najdemo veliko kabino s kopalnico, ki zadovolji potrebe za večdnevne izhode na morje.

Anvera predstavlja pravo izbiro, če si ne želite jahte, običajni čolni pa vam ne nudijo vsega udobja, ki bi ga potrebovali. Pri tem se vam ne bo treba odreči zabavi in lahko se boste pošteno naužili morja in navtičnih užitkov.

Galerija slik: Anvera 48

Anvera 48Odpri galerijo

LUME Traveler No.1 LUME Traveler No.1: za kampiranje pod zvezdnatim nebom Narke Narke: prvič električni Jet Ski na svetu BMW Isetta 300: prikupen 'jajček' na kolesih BMW Isetta 300: prikupen ‘jajček’ na kolesih Lossa Engineering Honda CT90 BMX 'Redline': tako čudna kombinacija, da je že briljantna. Lossa Engineering Honda CT90 BMX ‘Redline': tako čudna kombinacija, da je že briljantna · · ·