fbpx

Anvera 48: več kot ‘le’ čoln

Anvera 48

Tehnično je Anvera 48 čoln, ki ga lastnik uporablja za prevoz med obalo in ogromno jahto, ki je zasidrana nekje na odprtem morju. A ob bližnjem pregledu kaj hitro ugotovimo, da je Anvera vse več kot le čoln in da lahko za večino nadomesti tudi jahto.

Anvera 48 se lahko pohvali s karbonskim trupom, ki je hidrodinamičen pod vodo in aerodinamičen nad vodo. Anvera 48 nosi dva motorja s po 550 konjskimi močmi, kar je dovolj, da se požene do hitrosti 55 vozlov. Na zadnjem delu 14,5 metra dolgega čolna imamo na voljo 20 kvadratnih metrov površine, namenjene počitku, sončenju in drugim ležernim aktivnostim. V podpalubju najdemo veliko kabino s kopalnico, ki zadovolji potrebe za večdnevne izhode na morje.

Anvera predstavlja pravo izbiro, če si ne želite jahte, običajni čolni pa vam ne nudijo vsega udobja, ki bi ga potrebovali. Pri tem se vam ne bo treba odreči zabavi in lahko se boste pošteno naužili morja in navtičnih užitkov.

Galerija slik: Anvera 48

Dodatne Informacije

Več informacij:
anvera.it

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!