Mobilna aplikacija Colordot
V zraku · tehnologija · aplikacije - app

Ko človeka popade lakota, zgrabimo Snickers, ko želimo ravno tisti barvni odtenek, ki smo ga zagledali v okolici, zgrabimo pametni telefon, aktiviramo mobilno aplikacijo Colordot, ki bo s pomočjo kamere prepoznala dotično barvo.

Mobilna aplikacija Colordot, ki ji ljubkovalno pravijo kar ‘‘obiralnik barv”, omogoča, da s pomočjo kamere na pametnemu telefonu dobite digitalno različico izbrane barve iz okolja. Aplikacije je na voljo uporabnikom operacijskega sistema iOS in bo posebej prav prišla digitalnim umetnikom in grafičnim oblikovalcem, ki si bodo lahko resničnost barv poustvarili brez, da bi trenili s prstom. No, en podrs po zaslonu, ampak to je pa to!

PREBERITE ŠE: NutriRay3D: aplikacija, ki (pre)šteje kalorije na vašem krožniku

Aplikacija Colordot prav tako omogoča, da ustvarite svojo barvno karto, ton oz. odtenek barve pa določite s podrsanjem prsta levo ali desno po zaslonu. Aplikacijo je plačljiva.

Aplikacija Ink Hunter Ink Hunter – aplikacija za predogled tatuja na koži Ikea VR Experience Preizkusite kuhinjo Ikea z očali za navidezno resničnost Aplikacija NutriRay3D NutriRay3D: aplikacija, ki (pre)šteje kalorije na vašem krožniku Aplikacija Planica Sky Flying Planica Sky Flying: mobilna igra Planice 2016 · ·