shutterstock_442884460 (1)
V zraku · tehnologija · aplikacije - app

Nova pričeska: bi, ne bi, še ne veš? Da ti bo lažje, smo na enem mestu zbrali aplikacije za pametni telefon, s katerimi ugotoviš, kakšna pričeska ti pristaja!

Te mika, da bi imela novo pričesko, ampak ne veš, ali ti bo tista, ki si si jo zamislila v glavi, tudi pristajala? Tukaj so aplikacije za pametni telefon, s katerimi ugotoviš, kakšna pričeska ti pristaja!

Aplikacije za pametni telefon, s katerimi ugotoviš, kakšna pričeska ti pristaja

HAIRSTYLE MAKEOVER

Se pripravljaš na res poseben dogodek, kjer bi rada res brezhiben videz? Ali pa si le želiš razširiti svoj repertoar pričesk za vsak dan? S to aplikacijo lahko preveriš, kako bi ti pristajale različne pričeske. Naloži svojo fotografijo in se začnite igrati. In še nasvet! Če se res odpravljaš na svoj posebni dogodek, najbolje da se kar oblečeš v izbrani “outfit”, se fotografiraš in fotografijo naložiš v aplikacijo, da takoj preveriš, kakšna pričeska bo k izbrani obleki najbolje pristajala.

HAIRSTYLE FOR YOUR FACE SHAPE

Oblika tvojega obraza je ključna pri izbiri najbolj primerne pričeske. S to aplikacijo boš zagotovo izbrala pravo dolžino in stil, saj jo bo aplikacija določila na podlagi analize tvoje fotografije. Ko aplikacija prepozna, kakšna je tvoja oblika obraza, ti predlaga celo vrsto pričesk, ki so zate primerne, ti pa lahko začneš preizkušati katera ti je najbolj všeč.

YOUR PERFECT HAIRSTYLE APP

Če razmišljaš, da bi svoj stil pričeske popolnoma spremenila, tako bravo kot obliko pričeske, se poigraj s to aplikacijo. Preveri, če ti pristaja frufru,  morda pa so kodri prava pričeska zate? In ne pozabi eksperimentirati z različnimi barvami. Aplikacija je na voljo tudi za moške. Najdete jo tukaj.

MAGIC MIRROR

S to brezplačno aplikacijo lahko preizkusiš ogromno kombinacij različnih stilov pričesk in barv. Ima zelo prijazen in jasen uporabniški vmesnik, in je res enostavna za uporabo.

CHANGE HAIRSTYLE

Tudi ta aplikacija je brezplačna in deluje enako kot ostale. V aplikaciji narediš sebek in začneš eksperimentirati. Vendar pa ta aplikacija vključuje tudi celo vrsto kozmetičnih izdelkov, ki jih lahko uporabiš pri svojem raziskovanju. Uživaj!


frankie-cordoba-gLdYM7Pl434-unsplash Najboljše aplikacije za glasbenike (2020) shutterstock_1028111089 Aplikacije, ki ti pomagajo najti najbolj primerno barvo las cristian-baron-0-hB59n1m94-unsplash Najboljše fitnes aplikacije 2020 paul-green-gOHfFgwyDNM-unsplash To so najboljše aplikacije za kolesarje 2020 (kolesarske aplikacije) · · ·