Apple AirPods Pro
V zraku · tehnologija · gadgeti

Apple AirPods Pro imajo vse, kar je bilo dobrega že pri prejšnji generaciji Applovih slušalk, in še mnogo več.

Apple AirPods so kljub začetnemu skepticizmu postale statusni simbol, ki krasi ušesa mnogih uporabnikov. Današnji trendi brezžičnih slušalk sicer narekujejo drugačno pot, ki se ji je Apple kar nekaj časa izogibal. A nič več. Tako kot Beats Solo Pro bodo tudi nove slušalke Apple AirPods Pro zmogle aktivno odstranjevati zunanji hrup. Ker jih bomo v ušesa namestili s pomočjo silikonskih čepkov, bo tudi zvok glasbe zdaj mnogo boljši. Tu pa se novosti še ne končajo.

AirPods Pro bodo imele poleg zunanjega še dodatni mikrofon, ki bo poslušal dogajanje znotraj ušesa. Na podlagi geometrije slušnega kanala bodo slušalke same izboljšale zvočno izkušnjo (funkcija Adaptive EQ). Za slednje bo poskrbel Applov čip H1, ki bo med drugim bdel tudi nad odstranjevanjem zunanjega hrupa. Velja še omeniti, da bo nova Applova pridobitev tudi vodoodporna. Na eno polnjenje bodo slušalke zdržale do 4 ure in pol, s prenosno škatlico pa še dodatnih 24 ur. V prodaji bodo od 30. oktobra dalje za približno 250 evrov.

Galerija: Apple AirPods Pro

Apple AirPods ProOdpri galerijo

Projektor Nebula Cosmos Nebula Cosmos in Cosmos Max: zamenjala bosta vaš televizor OMA Ironic zvočniki Zvočniki OMA Ironic: ko zvok sreča industrijski dizajn Fujifilm-X-Pro3_Lifestyle-13_1200 Fujifilm X-Pro3: moderen retro fotoaparat download (9) Zobna ščetka Encompass: čisti zobje v samo 20 sekundah · ·