Giambattista Valli x H&M: ti čudoviti kosi te v H&M-u čakajo od 7. novembra

H&M je končno v celoti pokazal svoje modno sodelovanje z luksuzno znamko Giambattista Vali. Kolekcija, ki je bila predstavljena prejšnji teden na modnih pistah Rima, je čudovita, cene pa se gibljejo od 15 do 399 evrov, kar pomeni, da se bo za vsak žep našel kak dizajnerski kos.

H&M je letos maja naznanil, da bo letos sodeloval z modnim oblikovalcem Giambattisto Vallijem, ki je znan po svoji prefinjenosti. Kolekcijo Giambattista Vali x H&M, katere zvezda je Kendall Jenner, so lahko najbolj zagreti oboževalci modnih sodelovanj švedske znamke kupili že 25. maja, medtem ko bomo morali drugi še malce počakati: kolekcija bo tako za ženske kot za moške na policah izbranih trgovin in na spletu na voljo 7. novembra.


Kolekcijo, ki je bila predstavljena na modni reviji v Rimu, bi sicer lahko opisali v nekaj besedah: roza, rdeča, črna, živalski potiski, til in čiste kraljevske vibracije. Na pistah smo lahko videli tudi plus-size modele, kar pomeni, da bo kolekcija na voljo tudi v večjih velikostih, zagotovo vsaj delno. Če upoštevamo, da ima večina luksuznih blagovnih znamk na policah konfekcijske številke do 42, nam pogled na to modno revijo daje vsaj nekaj upanja, da se morda to zna v prihodnosti spremeniti.

Galerija: Giambattista Valli x H&M

Dodatne Informacije

Več informacij:
hm.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!