Zaradi tega te bo zapustil: 5 usodnih napak, zaradi katerih se bo zatekel v naročje druge

Moški v razmerju cenijo predvsem preprostost in spontanost. In morda prav zaradi tega, ker ne uspete doumeti, da niso potrebne le velike geste, delate teh 5 usodnih napak, ki pa ga lahko potisnejo v naročje druge.

Nekatere stvari moške preprosto odbijajo. Povsem pravilno je, da imate radi sebe in počnete stvari, ki vas veselijo, ker bi vas partner moral takšne, kakršni ste, tudi sprejeti. Vendar se verjetno tudi zavedate, da odnos temelji na vzajemnostikompromisih in odrekanju za voljo ljubezni. Če ste se pripravljeni žrtovati zaradi ljubega, vam potem svetujemo, da se izogibate stvarem, ki moške odbijajo.

Če želite, da moški ostane z vami, ne delajte teh 5 usodnih napak.
Če želite, da moški ostane z vami, ne delajte teh 5 usodnih napak.

5 usodnih napak, zaradi katerih se bo zatekel v naročje druge

PRILEPLJENE STE NANJ

Vsak moški (in tudi ženska) potrebuje čas zase, zato mu morate dati dovolj prostora. Kolikor ga pač rabi. Opazile boste, da se vam bo čez nekaj časa vrnil, ker bo opazil, da mu manjkate in bo cenil svobodo, ki mu jo vedno znova dajete.

OBNAŠATE SE, KOT DA STE NJEGOVA MATI

Sigmund Freud je v svojih teorijah pojasnjeval, da želijo moški na nek načinvečno ostati ob svoji materi. In tudi novejša študija je potrdila, da moški raje izberejo ženske, ki so podobne njihovim materam. Vendar to še ne pomeni, da morate ve prevzeti to vlogo in se do njega obnašati kot mati!

Niste njegova mati in se tako tudi ne obnašajte.
Niste njegova mati in se tako tudi ne obnašajte.

NEGATIVNE STE

Ni pomembno, za kakšno vrsto odnosa gre, pozitivna naravnanost je izjemno pomembna. Nihče se ne bo družil z negativnim človekom. Prijatelji ne bodo vabili na pijačo negativnih oseb. Moškim (in ženskam) ne bodo všeč negativni partnerji. Ne bodite temačne, temveč uživajte življenje, veselite se majhnih stvari in cenite tisto, kar imate.

PODCENJUJETE SE

Pameten, ambiciozen in siguren moški bo navdušen nad vašo pametjo in se je ne bo bal. Če opazite, da se nenehno prilagajate svojemu moškemu, ker ga želite pritegniti in obdržati ob sebi, a ob tem izgubljate svojo osebnost, je očitno, da ste v razmerju z osebo, ki ne ceni vaše posebnosti.

Nikar se ne podcenjujte, tudi to odbija.
Nikar se ne podcenjujte, tudi to odbija.

FLIRTATE Z DRUGIMI MOŠKIMI

V zdravih razmerjih je povsem normalno dejstvo, da nihče nihče ne oslepi z vstopom v razmerje in evolucijsko so ljudje narejeni tako, da opazujejo “potencialni paritveni material”, vendar to ne pomeni, da ste popolnoma dostopni za druge osebe. S takšnimi dejanji kažete, da svojega partnerja ne spoštujete dovolj. Če vam je dolgčas v življenju in imate potrebo po tem, da bi dramatizirale, niste dovolj zrele za razmerje. Ostanite same, dokler ne odrastete.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!